Der Spiegel’den Filistin-İsrail savaşında şok Almanya iddiası!

Alman Der Spiegel dergisi, Almanya’nın, İsrail’in Hamas’a karşı yürüttüğü saldırılara askeri destek sağlayacağını öne sürdü. Haberde, İsrail’in bölgedeki çatışma durumu nedeniyle 16 Alman pilotunun eğitimini askıya aldığı ifade edildi.
Der Spiegel’de yer alan haberde, Alman Hava Kuvvetlerinin, Alman pilotların eğitimi için kullanılan Heron tipi 2 insansız hava aracını (İHA) İsrail’in kullanımına vereceği iddia edildi.

ALMANYA SALDIRILARDA KULLANILMASI İÇİN “YEŞİL IŞIK YAKTI”

Haberde, İsrail’in söz konusu 2 İHA’yı devam eden saldırılarda kullanıp kullanamayacağını sorduğu ve Alman hükümetinin buna yeşil ışık yaktığı belirtildi.

İsrail’in bölgedeki çatışma durumu nedeniyle Alman pilotların eğitimini askıya aldığı, eğitim gören 16 pilotun Almanya’ya döneceği ifade edildi.

24 SAATE KADAR GÖZLEMLİYOR

İHA’ların yüksek çözünürlüklü kameralarıyla hedefleri 24 saate kadar gözlemleyip takip edebildiği, SİHA’ya dönüştürülmesi durumunda da hassas füzelerle araçlar ya da daha küçük mevzileri imha edebildiği vurgulandı.

Haberde, ayrıca İsrail’in sıhhi malzeme yardımı da istediği öne sürüldü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın