İstanbul’un aksayan ulaşımı Batı’da konuşuluyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel içeriklere imza atan Fransız medyası, İstanbul’un ulaşım sorununu yazdı. Arızalanan bir metrobüsü iten vatandaşlar resmedildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu öne çıkarmasıyla bilinen Batı medyasında bugünlerde farklı bir rüzgar esiyor.

Megakent, son dönemde ulaşımda yaşadığı sorunlarla konuşuluyor. Arızalanan ve alevlere teslim olan otobüslerden denize düşen ulaşım aracına kadar, İstanbul’un karşılaştığı tablo, Fransız basını tarafından gündeme getirildi.

İstanbul’un aksayan ulaşımı Batı’da konuşuluyor

İstanbullular, seyahat ettikleri toplu taşıma araçları arızalanınca, çareyi ya inip yürümekte ya da söz konusu araçları itmeye çalışmalarıyla zaman zaman haberlere konu oluyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel sayılar hazırlayan Fransız basını, İstanbul’un ulaşımında yaşanan sorunları karikatürize etti.

Metrobüsü iten vatandaşları çizdiler

Vatandaşların, arızalanan bir metrobüsü ittiği anlar, Fransa’da okurlara gösterildi. Geçmişte İmamoğlu’na destek niteliğinde ifadelere imza atan Batılı medyanın, şimdi ise takındığı tavır dikkatlerden kaçmadı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın