Kılıçdaroğlu’na yüklenen Meral Akşener’e CHP’den henüz cevap yok!

Yerel seçimlere partisinin tek başına gireceğini açıklayan ve genel seçim mağlubiyeti nedeniyle sert sözlerle Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Meral Akşener karşısında CHP sessizliğini koruyor.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mayıs seçimlerinden hemen sonra partisinin kongresinde yaptığı konuşmanın ardından sessizliğe büründü. Akşener, bugün uzun süreli sessizliğini Afyonkarahisar’da bozdu. Büyük Taarruz’un başlangıcının yıl dönümünde partililerin karşına çıkan Akşener, yerel seçimler öncesi yol haritasını açıkladı.

Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sert sözler

Partisinin seçime kendi kadrolarıyla gireceğini duyuran Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi.

Mayıs seçimlerinden önce Kılıçdaroğlu’nun adaylığına nasıl engel olmaya çalıştıklarını anlatan Akşener, Kılıçdaroğlu için, “oturdukları yerden ahkam kesenlere karşı irade koyduk”, “ne yazık ki nefsinin esiri olanlarla uğraştık”, “önce ben diyenlerle uğraştık”, “koltuğundan başka bir şey düşünmeyenlerle uğraştık” ifadelerini kullandı.

Masayı devirdiği gün akıllara geldi

“2023 yenilgisine maalesef engel olamadık.” diyen Akşener’in sözleri, seçimden önce 6’lı masayı devirdikten sonra yaptığı ağır açıklamaları hatırlattı. Muhalefetin adayının açıklanmasından hemen önce de “kumar masası” ve “noter masası” gibi sert sözlerle eleştirilerini dile getiren Akşener’in sözleri bugün de gündeme bomba gibi düştü.

CHP’den henüz cevap yok

Akşener’in konuşmasının üzerinden saatler geçmesine rağmen CHP’den ses çıkmadı. Ne CHP’liler ne de sözlerin hedefindeki isim Kemal Kılıçdaroğlu, gelen bu sert açıklamalara cevap vermedi. Partiden veya partililerden açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın