Stoltenberg efendi Türkiye, NATO’nun mayın eşeği değildir

Aziz Dağtekin Yazdı

Sen ne ayaksın Stoltenberg? NATO öyle anlattığınız gibi mazlum ülkeleri koruma kalkanı falan değil. Aleni olarak NATO terörist üretme çiftliğidir. Bunu bilmediğimizi mi sanıyorsun?

Öyleyse sana bir bir hatırlatalım!..

Bak Stoltenberg efendi. Besleyip kolladığınız PKK/YPG 40 bin canımızı aldı, 70 bin vatan evladımızı da gazi yaptı. Teröre harcadığımız para ile bütçede verdiğimiz açık işin çabası. Sözde müttefikimiz ABD, burnumuzun dibindeki YPG’ye binlerce Tır silah yardımı yaptı. Türk istihbaratı bunu size belgelerle sunmadı mı? Sundu..

Irak’a barış için girdiğiniz oradaki bütün demografi yapıyı bozdunuz. Esmer olan bir ırkı sarışın, mavi gözlü yaptınız. Yetmedi daha sonra bölgede mezhep savaşları başlattınız. Bu da yetmedi. IŞID denen Avrupa kökenli teröristler yetiştirip, son derece silahlarla silahlandırıp insanları diri diri yaktınız. Adına da Müslüman gençler İslamiyet’i tebliğ etmeye kalkıyor dediniz. Ne kadar İslami mabet varsa yer ile yeksan ettiniz. Bu eli kanlı canavar ruhlu haçlı teröristlerinin ülkemizde bombalar patlatmasına ve binlerce canımızın gitmesine yol açtınız. Daha sonra uyduruk bir şekilde IŞID ile mücadele adı altında Suriye’yi işgal ettiniz. Milyonlarca aileyi dağıttınız. Suriye’de aile yapısını bozdunuz. İnsanları göçe zorladınız. Bu da yetmedi binlerce bebeğin göç yüzünde Akdeniz’in ve Adalar Denizinin derin sularında boğulmasına yol açtınız.

Yetmedi Stoltenberg efendi!

Suriye ve Irak’ta sözde müttefikimiz ABD desteğiyle besleyip silahlandırdığınız IŞID teröristlerini özel basılmış ABD doları ile finanse ettiniz. Bu eli kanlı Haçlı teröristlerini her türlü kolladınız. Hatırlıyor musunuz? Türkiye’nin ihtiyacı olan bir patroit füze kalkanı dahi vermediniz. Sonra ne yaptınız. Bu eli kanlı teröristlerinizi alıp Afganistan’a ABD’nin askeri uçakları ile nakledip bu defa oraları karıştırdınız. Yayılmacı politikalarınız yüzünden dünyanın ekonomik yapısını bozdunuz.

ABD çıkarları için Ukrayna’yı Rusya ile kapıştırıp o kibirli ABD dolarını kıymete bindirdiniz. Dünya insanlığını açlığa mahkum ettiniz. Oda yetmedi dünyanın gözü önünde Doğu Akdeniz’de ve Adalar Denizinde NATO üyesi komşumuz Yunanistan’ı şımarık bir çocuk gibi kışkırtıp bizi savaştırmaya çalıştınız. ABD’nin Doğu Akdeniz’de ve Adalar Denizinde ne işi var? Sorarım size.

Şunu unutma Stoltenberg efendi

ABD batacak. NATO’da batacak. Çünkü ikinizde mazlumların kanını çok akıttınız. Bu kanda boğulacaksınız. NATO mazlumları korumak için kurulan bir örgüt değil. Terörist yetiştirmek için ABD’nin arka bahçesi olmuştur. Tebrik ederiz yıllarca bunu gizlemeyi başardınız. Ama artık uyutulan dev uyandı.

Şimdi sana şunları sormak istiyorum Stoltenberg efendi!

Güya Reis’in yemin törenine katılmak için ülkemize geldin. İyi hoş geldin. Asıl geliş gayen nedir? Biz biliyoruz ama senden duymak isteriz. Anladığımız kadarıyla onu da gizleyeceksin. Ama dur sana  asıl geliş gayenin İsveç olduğunu söyleyelim. Bravo zamanlaman çok güzel. Fakat gözden kaçırdığınız bir gerçek var. Yahu biz sizin neyinize güveneceğiz?

Şimdi diyorsun ki, “İsveç’te gösteri yapan PKK’lı militanlar o ülkenin NATO’ya girmesini engellemek içindir” hani siz çok güçlü bir ittifaktınız? Hani çok demokrattınız? Senin görüşme yaptığın gün İsveç’te polis nezaretinde ülkemizin Cumhurbaşkanı’na hakaretler yağdırılıyor, bayraklarımız yakılıyor. Bu eylemler bunak Biden için yapılmış olsaydı NATO olarak aynı tavrı sergiler miydiniz?

Stoltenberg efendi şunu artık net olarak anlayınız!

Türkiye, NATO’nun mayın eşeği değildir. Türkiye de eski Türkiye değil. Öyle her dediğinizi artık yaptırtamazsınız. Eğer siz NATO ve avaneleriniz olarak bize karşı samimiyseniz önce size deklere ettiğimiz o hainleri bize iadesini sağlayın. Ve İsveç’in anayasanı değiştirmesini sağlayın. Bize hainlik eden PKK/YPG, FETÖ, DHKPC ve diğer hainleri derhal ön koşulsuz iade edin. Bizim terörizme karşı kullandığımız mühimmatlar ile silahlara uygulamış olduğunuz ambargoları da bütün NATO ülkeleri olarak kaldırınız. Hani siz güvenliği önemsiyorsunuz ya. İşte ondan. Uzun lafın kısası Siz bizden İsveç’in NATO’ya girişi için onay istiyorsunuz ama bize hainlik edenleri vermek istemiyorsunuz. Biz sizin bu sahte sözlerinize ve yapmacık samimiyetinize nasıl güvenelim? Daha iyi anlıyoruz ki siz bize karşı hem samimi hem de dost değilsiniz Stoltenberg efendi.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Mehmet Şimşek’ten enflasyonda düşüş sinyali

Enflasyonda düşüş sinyali veren Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, yatırımcıların da Türkiye’ye güvendiğini …

Bir yanıt yazın