Beşiktaş’ın üstünü çizen MHP Lideri yeni takımını açıkladı: ben artık Karagümrüklüyüm

Tribünlerde yaşanan provokatif girişimlerin ardından Beşiktaş üyeliğini sonlandırdığını açıklayan Devlet Bahçeli, bundan sonraki süreçte Karagümrük Spor Kulübü’nü destekleyeceğini açıkladı.

Türkiye tarihi deprem felaketi ile sarsıldı.

6 Şubat sabahına felaketle uyanan ülkemiz tek yürek oldu, yaralarını sarıyor.

Depremin vurduğu 11 ili yeniden ayağa kaldırmak için devlet millet el ele işe girişti.

Bir yandan depremzedelerin barınma ihtiyaçları karşılanıyor bir yandan da sorumlulardan hesap soruluyor.

Tribünlerde siyasi provokasyon

Süreç beraberlik içinde devam ederken yaşananlardan siyasi rant elde etmek isteyen odaklar boş durmuyor.

Geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe-Konyaspor karşılaşmasında ‘hükümet istifa’ provokasyonu yapıldı.

Bu provokasyonun ardından Beşiktaş-Antalyaspor maçında yine aynı durum yaşandı.

Bahçeli’den sert açıklama geldi

Tribünlerdeki bazı kişiler tarafından yapılan provokasyon sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den sert bir açıklama geldi.

Beşiktaş üyeliğinden ayrıldı

MHP’den yapılan açıklamada, Devlet Bahçeli’nin Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığı ifade edildi.

Bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gündeminde, tribünlerde yaşanan provokatif girişimler vardı.

“Tribünler çürük sloganların atılacağı mekanlar olamaz”

Tribünlerde yaşananların alçakça bir girişim olduğunu vurgulayan Devlet Bahçeli konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Kimse yalnız, kimsesiz ve sahipsiz değildir. Felaketten ekonomik ve siyasi rant devşirmeye heveslenenlerin devleti töhmet altında bırakma arayışları tek kelimeyle bozgunculuktur. Türk sporunu siyasi kutuplaşmanın içine çekmek için kullananlar, tarihi bir yanlışın tam ortasındadır. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan bazı müsabakalar esnasında stadyumlardan ‘hükümet istifa’ bağırtısının koro halinde seslendirilmesi, deprem felaketinde hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımıza saygısızlıktır.

Türkiye’nin ağır sonuçlarıyla kıyasıya mücadele ettiği süreçte Türk futbolunu lekelemeye, kutuplaşma dalgasını sahaya yansıtmaya çalışanlar alçakça bir kurgunun içinde. Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış zillet komplosudur. Tribünler çürük sloganların atılacağı mekanlar olamaz. Tribünler çürük siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz. Kalabalıklar arasına sızarak devlete ve hükümete meydan okunmasını provoke edenlerin tespiti yapılmalı.

Yeni takımını açıkladı

Yaşananlardan sonra Beşiktaş’tan ayrıldığını tekrar ifade eden Devlet Bahçeli, konuşmasında destekleyeceği yeni takımı da açıkladı.

“Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm”

Devlet Bahçeli, bundan sonra Karagümrük Spor Kulübü’nü destekleyeceğini açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

Türk sporu düştüğü karanlık dehlizden el birliğiyle çıkarılmalı. Bu hedef gerçekleşene kadar gönül verdiğim Beşiktaş’tan ayrıldığımı tekrar addediyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük’e gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim.

“1959’da Karagümrüklü oldum”

Sık sık Karagümrük Spor Kulübü’nü ziyaret eden Devlet Bahçeli, bu süreçten önce de “Karagümrük’e sevdalıyım” paylaşımlarında bulunuyordu.

2019 yılında Karagümrük Spor Kulübü ziyaretinde Devlet Bahçeli şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben 1959-1960’da Karagümrüklü oldum. O zamanlar İstanbul’a gelmiştim. İstanbul’da baktık ki Karagümrük fırtınası var. Ondan sonra Karagümrüklü olarak geldim buraları gördüm. Çok önemli sonuçlar aldınız. Bize ne düşüyorsa her zaman emrinizde olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Burası çok önemlidir. İnşallah tekrar eski günlerine dönecektir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kurum’un hediye poşetini çöpe atan Murat Ünalmış, geri vites yaptı!

Oyuncu Murat Ünalmış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum adına evine getirilen seçim torbasını …

Bir yanıt yazın