Özel jete karşı olan Kılıçdaroğlu, özel jetten inmez oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlunun düğününe katılmak üzere Adana’ya özel jetle gitti.

İktidara gelmeleri halinde devletin özel uçaklarını satacaklarını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine özel jet kullandı.

Siyasetin özel malzemesi yalan ve aldatmak, halkın desteğini toplamak için mevcut düzeni karalamak mı olmalı? Her defasında israfa karşı olduğunu dillendiren Kılıçdaroğlu, bu kez bir düğüne katılmak için özel jete atladı.

“İsraf israf” diyordu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlunun düğününe özel jetle giden Kılıçdaroğlu, “israf israf” söylemlerini de bir kez daha bir kenara bıraktı. “Bizi özel uçaklarda göremezsiniz” diyen Kılıçdaroğlu’nun özel jetlerden inmemesi ve bir kez daha özel jet tercih etmesi, tartışmalara neden oldu.

Kılıçdaroğlu ile Akşener nikah şahidi oldu

Öte yandan aynı düğüne İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Mert Karalar ve Betül Özen’in nikahını, babası Zeydan Karalar kıyarken şahitliği ise Kılıçdaroğlu ile Akşener yaptı.  Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, Mert ve Betül çiftine mutluluklar diledi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın