Erdoğan, Cuma günü müjde vereceğim dedi, Türkiye meraklandı!

Doğu Akdeniz’de kararlılık mesajları veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü açıklayacağı müjde ile Türkiye’nin yeni bir dönem gireceğini söyledi.
Erdoğan: Cuma günü bir müjde vereceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası açılış programına katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de attığı adımların günlük siyasete kurban edilemeyecek kadar önemli olduğunu dile getirdi.
CHP yönetiminin Doğu Akdeniz konusunda Türkiye’nin yanında davranmasını beklediğini söyleyen Cumhurbaşkanı, “Karşılaştığımız her türlü çifte standart ve haksızlığa rağmen biz uluslararası hukuktan taviz vermedik.  Meselelerimizi konuşarak, anlaşarak çözmek peşinde olduk. Biz bugün de aynı hassasiyet ile hareket ediyoruz. Muhataplarımızdan da bu yönde adımlar bekliyoruz. Ülkemizin hak ve hukukunu temin edecek şekilde en kısa zamanda bu meseleyi çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum.” dedi.
“TÜRKİYE YENİ BİR DÖNEME GİRECEK”
Önümüzdeki cuma günü bir müjde vereceğini ve Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini söyleyen Erdoğan, “Cuma günü inşallah milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı düşünüyorum. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm ülkemize vermek suretiyle yeni bir dönemin açılacağına da inanıyorum. Açıklarsam heyecanı kaybolur. Şimdi açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat beşik gibi! Son 24 saatte 50’den fazla sarsıntı meydana geldi

Tokat’ta son 24 saatte en büyüğü 5.6 büyüklükte 50’den fazla sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın