Papa, vurduğu kadından özür diledi!

Bu Makaleyi Sesli Okuyabilirsiniz

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Vatikan’ın ünlü Aziz Petrus Meydanı’nda Hz. İsa’nın doğum sahnesini ziyaret ettiği sırada elini sıkmak isteyen bir kadına elini vurarak tepki gösterdiği için özür diledi.
Yılın ilk günü Apostolik Saray penceresinden konuşan Papa, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Pek çok kez sabrımızı kaybediyoruz. Bu benim de başıma geliyor. Kötü örnek olduğum için özür diliyorum” ifadelerini kullandı.
Bir önceki gün çekilen amatör görüntülerde Papa’nın elini tutarak kendisini çeken bir kadına gösterdiği tepki yer alıyordu.
ELİNİ SIKMAK İSTEYEN KADINA KIZIP ELİNE VURMUŞTU
Papa Francis, elini sıkmak için yakalayan kadına kızmış, ardından rahatsızlığını belli ederek eline vurmuştu.
Papa’nın özür açıklaması görüntüler sosyal medyada dolaşıma girdikten sonra geldi.
Papa Francis, 24 Aralık gecesi Hazreti İsa’nın doğumunun kutlandığı Noel Bayramı’nda Aziz Petrus Bazilikası’nda yapılan Noel ayinini yönetmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Asrın felaketinin 46’ncı gününde 11 ilde afet konutlarının temelleri atıldı

Bu Makaleyi Sesli Okuyabilirsiniz 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden etkilenen 11 ilde, 46 bin 327 konuttan …

Bir cevap yazın