Mısır’daki katliamı ve vandalları lanetliyorum

Mısır’daki katliam karşısında Taht ve taç kavgalarının esiri olmuş şeyhler, sultanlar, krallar, emirler ne yapıyor, neyle oyalanıyorlar? İnsanlık vicdanı nerededir? sözde Küresel adalet, özgürlük, demokrasi ve insan hakları savunucuları terörizme karşı niye suspus duruyorlar? Bunu anlamaktan artık zorluk çekmiyoruz.

Müslüman’ı terörist göstermeye çalışan, nerede bir Müslüman varsa orada kan ve gözyaşının dinmemesini sağlayan Vandallar ve vicdansızlar Haçlı zihniyetine hizmet etmektedirler. Bu gün Cuma Namazını kana bulayan bu eli kanlılar akıttıkları Müslüman kanından boğulacaklardır. Mısır’ın El Ariş kentinin batısında bulunan bir camiye alçakça düzenlenen terör saldırısında en az 235 Müslüman şahadet şerbetini içerken, bu hain çifte saldırıda 120’ye yakın Müslüman kardeşimiz de ne acıdır ki yaralanmıştır. Bu hunhar terör eylemi vahşettir, vandallıktır, vicdansızlıktır. Lanetlemek ise insanım diyen herkesin görevidir ve aynı zamanda görevi olmalıdır.

Dünya’nın her yerindeki Müslümanlar kan ağlıyor, Müslümanların canından, malından, varlığından geçinen İblis yanaşmaları hıyanetten hıyanete çağ atlıyor. Ne acı değil mi? Camilere saldırılıyor; dinimize operasyon yapılıyor, beyzadeler mışıl mışıl uyuyor, yan gelip keyif sürüyor. Asıl kokuşma, çürüme bu değil de nedir?

Camiye saldırı ne demektir? Masum canlara kast etmenin nasıl bir bahanesi olabilecektir? Gerçekte camiye yapılan saldırı tüm Müslümanlara yapılmıştır. Cinayetler nereye kadar sürecek, İslam’ın kanı ne zamana kadar akacaktır?

Bu hain ve kahpe saldırı, Müslümanların vicdanlarında Haçlı Orduların uşakları olan ve Orta Doğu coğrafyasını kana bulayan eli kanlı DEAŞ canilerini acelece bölgede kaçıran ABD’nin işi olduğu kaçınılmaz bir şüphe oluşturmuştur. Müslüman kanı akıtsın diye Müslümanlara huzur gelmesin diye proje içerisinde proje geliştiren Din-i İslam düşmanları boş durmuyor, Müslüman geçinenler de birbirilerini boğazlamaya, diplerini oymaya devam ediyorlar.

Gaflet uykusundaki, şan ve şöhret sarhoşu, taht ve taç kavgalarının esiri olmuş şeyhler, sultanlar, krallar, emirler akıtılan Müslüman kanını görmezden gelmektedirler. Artık, taht ve taç kavgalarının esiri olmuş şeyhler, sultanlar, krallar, emirler gaflet uykusundan uyanmalı bize ne oldu diye kendi kendilerini sorgulamalılar. Uşak olmaktan çıkmalılar. Ve artık bu zulmetin sonu gelmeli. Artık şafak Türk-İslam alemi için sökmeli. Yoksa yıkım kaçınılmaz, yok oluş kapımızdadır.

Daha fazla Müslüman kanının akıtılmaması için taht ve taç kavgalarının esiri olmuş şeyhler, sultanlar, krallar, emirler, yanlışlarıyla yüzleşmeli, ABD’nin Ortadoğu’yu kana bulayan DEAŞ teröristlerini nereye kaçırdığının hesabını sormalıdırlar. ABD, kirli ellerini Müslüman belde ve mabedlerde derhal çekmelidir.

Geçmiş de ülkemizde de terör estirenleri, Mısır’daki kardeşlerimiz de katledenlerin aynı emele sahip olduklarını çok iyi biliyor bu hsin saldırıları kin ve nefretle kınarken, Cuma Namazında hain saldırı sonucu şehit düşen Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Artık “YETER” diyoruz!

Aziz Dağtekin Yazdı Irak’ın kuzeyinde on iki yiğit vatan evladı vatan savunmasında kalleş saldırılarda şehit …

Bir yanıt yazın