Kandil’in sözcülüğünü HDP’den Milletin kürsüsünde terör propagandası!

Her fırsatta Kandil’in sözcülüğünü yapan HDP, Meclis’te “İsteseydik dağa gitmeye engel mi var bize? Gidip savaşamaz mıydık? Dağı tercih edemez miydik” açıklamasını yaptı.
TBMM Genel Kurulu’nda, Rekabetin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşüldü. Kanun teklifinin görüşüldüğü sırada terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı olan HDP, Meclis kürsüsünden açık açık terör propagandasında bulundu.
“İSTESEYDİK DAĞA GİDEMEZ MİYDİK”
Kanun teklifinin 15. maddesinde söz alan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, HDP olarak dağa çıkabileceklerini ima ederek, “Ben demokratik mücadeleyi, parlamenter sistemi, insanlarımızın iradesini, bu mücadeleyi tercih ederek, bizler, her birimiz buraya geldik. İsteseydik dağa gitmeye engel mi var bize? Gidip savaşamaz mıydık? Dağı tercih edemez miydik sevgili arkadaşlar?” ifadelerini kullandı. HDP’li vekilin bu sözleri üzerine Meclis’te tartışmalar başladı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın