MHP’deki ablukaya dikkat!

MHP’yi daha doğrusu vatan sevdalılarını küçük küçük gruplara ayırıp, Türk’ü vatansız bırakma sevdasında olan emperyalist güçler iş başında. Bu hain şer güçleri, MHP’yi abluka altına alarak Türk’ün vatan sevgisi ve sevdasını kırmak peşinde. Bu hain komploya karşı her vatanseverin uyanık olması gerekir.

Ülkemizi dört koldan abluka altına alarak bizi vatansız bırakma sevdasında olanlar boş durmuyor. Türkiye’nin bekasını sırtlayan ve her olumsuz tehlikeye karşı siper olan MHP, ilk kez FETÖ destekli olarak 1993 yılında Merhum Alpaslan Türkeş ile yine Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu ayrıştırarak parçalandırıldı.

Türk İslam Ülküsünü iktidar olarak görmek istemeyen dahili ve harici bölücüler, emperyalistler Türkiye’yi ve Türk’ün kalesi olan MHP’yi hep entrikalarla, kısır iç çekişmeleriyle oyaladı. Şimdilerde de MHP’yi hükümete verdiği destekle köşeye sıkıştırmak isteyen emperyalist güçler ve onların yerli işbirlikçileri Meral Akşener’i lider kadro göstererek MHP’yi içten içe küçük gruplar halinde ayırarak Türk’ün son yurdu olan Anadolu’yu yok edip, Türk’ü vatansız bırakmak istemektedirler.

Bu MHP üzerinde kurulan ablukayı bütün çıplaklığı ile görmemek büyük ahmaklıktır. Aynı güçler MHP’nin de içine dini inançları zayıf bazı kişiliksiz insanları da yerleştirerek toplumun gözünde MHP’yi küçük düşürme gayreti içerisindedirler.

Son dönemlerde MHP’nin içine sızan bazı kişiliksizler hatta yönetim kademesine kadar getirildiklerini görüyor ve görmekteyiz. İçki içen, kadına ve kıza düşkün olanlar, Cuma namazına bile gitmeyenleri Türk’ün son kalesi olan MHP’ye yönetici yaptırılmaları hiç tesadüfi değildir.  Son dönemlerde FETÖ ile oyalanıp durduk. FETÖ’nun Diyanet’teki sızıntıları, yüzünden dinde reform hazırlığında olanların ve MHP’yi abluka altına alarak parçalamak isteyen emperyalistlerin ülkemizi zora sokmak için geliştirdikleri oyunları Görmez gibi görmezden gelemeyiz. Ülkemiz siyasi ve içtimai bakımdan çok büyük tehdit altındadır. Bu tehditleri bertaraf edecek olanlar da gerçek anlamda Türk İslam Ülküsüne gönül vermiş gerçek vatansever kahraman Ülkücü kadrolardır.

Vatanımızı bölmek için 1980 öncesi oynanan emperyalist oyunlar şimdilerde şekil değiştirilerek terör örgütlerine destek, misyonerlik ve ajanlık faaliyetleriyle yüz bulmaktadır. Misyonerler, bilhassa doğu ve güneydoğu vilayetlerimizde terör örgütlerine destek için dernekler kurarak onlara mali destek sağlamakta, destekler bittikten sonra da dernekler bir bir kapanmaktadır. Bu kadar açık ve aleni olarak oynanan oyunlar karşısında bizler birbirimize düşüyor, birbirimizi sürekli olmadık boş ve malayani hatta suni gündemlerle suçluyoruz.

Gün birbirimizi suçlama, karalama, oynanan parçalama oyunlarını görmezden gelme günü değil, gün bir olma, diri olma, birbirinin ayıplarını ve kusurlarını kar gibi örtme, oynanan tehlikeli oyunları görme,  ülkeyi ve MHP’yi bölmek için oynanan oyunu bertaraf etme günüdür.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’yi bekleyen sancılı süreçte golü kim atacak?

Aziz Dağtekin Yazdı CHP’nin acar lideri Özgür Özel’in bazı çıkışları bize “Vali olmuşsun fakat adam …

Bir yanıt yazın