Gelin dövizimizi Türkiye için bozalım

Ülkemiz hem AB birliği zırvası ile hem de New York’taki karanlık ekomik güçlerin  tehdidi altındadır. Cennet vatanımızı bölmek için her türlü hileyi şeriye baş vuran New York’taki karanlık güçler, ülkemiz için şimdilerde de ciddi manada ekonomik savaş başlattılar.

New YoYork’taki bu karanlık güçlerin Türkiye masasında  “Türk Ekonomisini batıracağız göreceksiniz” diyen Rotchild ve Kissenger hainlerine karşı direnmemiz lazım.
Ekonomide suni kargaşayı satın aldıkları yandaş medyası başta olmak üzere maşalarıyla kaos, kriz, manipülasyon ve şimdilerde de depilasyon söylemleriyle ekonomimiz en önemlisi geleceğimizi aynı zamanda muassır medeniyetler zirvesindeki hayallerimizi çalmaya başladılar.

Geleceğimizi ve hayallerimizi çalmaya yönelen bu emperyalist güçler ile küçük menfaatler karşılığında satın aldıkları işbirlikçileri sayesinde ekonomimizi bozmak için Dolar ve Euro paritesini aşırı yükselterek faizin Merkez bankası tarafından arttırılması hedeflenmekte ve Türkiye gereksiz yere borçlandırılmaya çalışılmaktadır.

Vatanseverlik örneğini15 Temmuz’da gösterdiğimiz gibi derhal “#dövizinitürkiyeiçinboz” kampanyası başlatmamız ve cephede muvvafak olamayan bu yüzden ekonomik savaş başlatan Haçlı zihniyetini bozguna uğratmamız lâzımdır.

Cennet vatanımızı parçalatmak ve bizi Haçlı zihniyetine mahkum bırakmak isteyen dahili ve harici düşmanlarımızı hüsrana uğuratmamız için topyekûn bu kampanyaya  katılmamız ve aynı zamanda dolar Euro ile borçlanmaktan kaçmamız lazımdır.

Yine bu sebepledir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne Lozan’da oynanan o hain oyunun 2023’te sona ereceğini Türkiye’nin bölgesinde süper ve Lider ülke olacağını hazmedemeyen bu emperyalist ve sömürgeci hainler savaş meydanlarında entrika dolu masalarda yapamadıklarını şimdilerde hile-i şeriyyelerle ekonomide yapmaya çalışmaktadırlar.

Burada bütün devlet erkanına  ve vatansever Türk milletine sesleniyorum.  Bizim bu ülkeden başkaca gidecek yerimiz yoktur.  Türk  esaret altında olamaz, vatansız ve  inançsız  yaşayamaz . Vatansız kalmamak ve muasır medeniyetler seviyesinde  yerini almak isteyen  her vatansever bu kampanyaya destek vermelidir.

15 Temmuz’da ülkemize ölümüne sahip çıktık. Şimdi başka bir mücadele başlıyor. Allah aşkına döviz almayın olanı bozdurun ki küçük hesaplarımızla onların büyük oyunlarinı ve hesapların ı bozalım. Lütfen rica ediyorum bu yazıyı olabildiğince paylaşınız. Çünkü başka Türkiye yok.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tarih katliam kulübesi olmaktan çıkmalıdır

Aziz Dağtekin Yazdı Adil yönetici hakkında Allah Rasulü bir hadis-i şerifte buyuruyor ki “Kıyamet gününde …

Bir yanıt yazın