12 Eylül ve Kurban Bayramı!

Bu gün  12 Eylül. Bir yandan üzütülüyüz, bir yandan da sevinçliyiz. Çünkü bu gün 12 Eylül 1980 askeri darbesinin  kahpe ve kara bir günün adıdır. Sevinçliyiz . Çünkü bu gün bayram. Bayram bize o kahpe ve kara günü kısmen de olsa unutturdu..

Fakat tarihe kahpe ve kara bir  gün olarak geçen 12 Eylül’ü unutmamız mümkün değil. 12 Eylül tarihin üzerine düşmüş kara bir lekedir. Aradan 36 yıl geçmesine rağmen acısını dün gibi yaşadığımız 12 Eylül’ü unutmamız ve unutturmamız asla mümkün değildir…

12 Eylül Türkiye’yi yönetmeye talip olan milliyetçi ülkücü gençlerin tırpanlandığı, haksız senaryolar ile yargılanıp hapislere atıldığı, işkence gördüğü, idam sehpaları ile sınandığı kara bir gündür. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve yüzlerce dava arkadaşımızın yargılandığı bu kara günde, idam sehpalarını tekmeleye tekmeleye aşmış bir hareketin kutlu mensuplarını rahmet ve şükranla anıyorum..

12 Eylül askeri mahkemelerinde yargılanarak idam cezasına çarptırılan Mustafa Pehlivanoğlu, Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, Halil Esendağ, İsmet Şahin, Selçuk Duracık ve adını daha sayamadığımız şehadete ulaşmış 5 bin ülkücü şehidimizi, Taş Medreseler’de solan ülkü devlerimizi ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i hayırla ve duayla yad ediyorum.

12 Eylül darbesi olduğunda saklanacak delik arayanların bugün ülkücülük üzerinden nemalanmaya çalışmasını ise şiddetle kınıyorum. Bu yüzsüzler de 12 Eylül gibi tarihe kara bir leke olarak geçecektir. 12 Eylül ile hesaplaşacaklarını iddia edip siyasi yüzsüzlüklerini devam ettirenler de tarihin kara sayfalarında yerini alacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bugünü unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.

12 Eylül’ü yaşamış, işkence görmüş mağdurlardan birisi olarak, bütün darbe mağdurlarını saygıyla selamlıyor, vatan sevdalısı Ülkücü şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kanlı 12 Eylül darbecilerini, demokrasi ve milli irade düşmanlarını bir kere daha kınarken, rabbime de bu kara günü kısmen de olsa bize bayramla unutturduğu için şükürler ediyorum.

Allah Bu vatanı, satılmışların, hainlerin eline ve işgaline bırakmasın. Allah her günümüzün bayram tadında geçmesini nasip eylesin, kaosu, savaşları ve acıları da bizden ırak eylesin. Allah, bölücüleri, emperyalistleri kahhar adıyla kayır eylesin. Bayramınız mübarek olsun…

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Artık “YETER” diyoruz!

Aziz Dağtekin Yazdı Irak’ın kuzeyinde on iki yiğit vatan evladı vatan savunmasında kalleş saldırılarda şehit …

Bir yanıt yazın