Ülke olarak yastayız

Terör belasını başımıza musallat eden baronların son saldırılarla birlikte neşelenerek kıs kıs bıyık altında güldüklerini görür gibiyim..

2023’ü ülkemize göstermemeyi hedefleyen hainlerin planları ancak bu entrikalarla tutabilir. Unutmayalım ki tarih tekerrürden ibarettir. Kaleler hep içerden yıkılmıştır. Özerklik ilan edebilecek kadar, taviz ve cüret bulan Ermeni merkezli, Avrupa ve ABD finanslı bölücü hainler, 30 yıldan beri  40 binin üzerindeki kardeşlerimizi katlederek aramızdan alıp götürdüler.  Bu zavallılar sandılar ki, bu ulu devlet üç beş çapulcuya kalacak..

Dün Vezneciler’de yapılan alçak olduğu kadar hain saldırının arkasında kimlerin olduğunu, insanlık dışı eylemi kimlerin gerçekleştirdiğini tahmin etmeyenimiz yok gibidir. Bu gün milli birliğimizi bozmaya, kardeşlik bağlarımızı koparmaya hiçbir mihrak ve mahfilin gücü ve nefesi yetmeyeceği kanaatindeyim. Bu asil millet bir ve diri iken dağları bile delecek iman gücüne sahip olduğunu bilmeyen yoktur.

Başkanlıkla oyalananların aklını başına alması, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olup, hain oyunları bozması şarttır. İktidar partisinden mazeret duymadan devletin tüm imkanlarını kullanarak, emperyalistlerce ülkemizi bölmek için yakılan  bölücü, fitne ve ihanet ateşini söndürmesini bekliyoruz..

Devletimizi aciz içerisinde göstermeye kimsenin hakkı yoktur. Kıtalarca öteden hava raporu tahmini yapar gibi, terörün önceden yapılacağından haberdar olan “terör baron metrelerinden” hesap sorulmalıdır.. Milli istihbarat teşkilatımızın da gerekirse en üst yönetimine kadar değişikliğe gidilmesi elzemdir..

Sınırlarımızın durumu malum artık sınırları konuşmaktan vaz geçtik. Karayollarımız yol geçen hanına dönmüş, bazı bölgelerde güvenlik sağlanamaz duruma gelmiştir. Cevap bulmasını çok arzuladığım önemli bir konu var. Elin gavuru kıtalarca öteden ülkemizde olup bitenleri istihbaratla güçlendirerek anında haberdar olurken, bizimkiler ne yapıyor? Milli istihbaratımız ülkemizin içinde ve dışında bütün bu olup bitenleri nasıl görmezlikten gelmektedir?

Ülkemiz terör belasından hızla kurtulmalıdır. 30 yılda teröre harcadığımız servetin haddi hesabı yoktur. En son İstanbul’daki terörden 129 milyar dolar zarar gördüğümüzü elin gavuru söylüyor. İstanbul Beyazıt’taki acılarımız dinmeden, akan kanlarımız kurumadan  terör belası bu gün de Mardin Midyat’ta yine devreye girdi, yine saldırdılar. Türkiye, resmen bir terör felaketi ile karşı karşıyadır.

Ülke olarak karanlıkta bocaladığımız da yok sayılamaz. Terörden yıllardır çektiğimiz acılar, toprağa verdiğimiz nice kahraman kolluk kuvvetlerimiz için ağzımızdan çıkacak her söz artık boğazımızda düğümlenmektedir. Şablon ifadeler, klasik diklenmeler, bildik meydan okumalar hükmünü hepten kaybetmiştir. .

Ardı arkası kesilmeyen bu hain saldırılar yüzünden ülke olarak yastayız. Terör dün İstanbul’daydı bu günde Mardin Midyat’ta. Yarın meçhul.. Kim bilir hangi ilde?.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Artık “YETER” diyoruz!

Aziz Dağtekin Yazdı Irak’ın kuzeyinde on iki yiğit vatan evladı vatan savunmasında kalleş saldırılarda şehit …

Bir yanıt yazın