Vatan 16 şehit için sizi bekliyor!

Barış süreci her yönüyle ihanet süreci olduğu artık netlik kazandı. Barış sürecinin bir ihanet süreci olduğunu, bölücülerin ülkeyi ve bölge halkını her zaman baskı ve kuşatma altına alacağını bendeniz her ortamda söyledim ve dillendirdim.  Bu barış sürecinin bir zırvadan ibaret olduğunu da yazdım..

Her ne hikmetse bizim haykırışlarımıza kulağını tıkayan siyasi iktidar, ya fikirlerimizi okumuyor, ya da bizi kala almıyor. Görünen O dur ki bu barış sürecinin artık tartışmasız ihanet süreci olduğudur. Bu gün 16 vatan  evladımızı hain bir tuzak sonucu teröre kurban verdik. Yine göreceğiz ki devlet erkanı diyecektir ki, “Türkiye’nin başı sağ olsun, şehitlerimizin kanları yerde kalmayacaktır” söylemleriyle günü geçiştirecek, bu 16 kahramanlarımızın da diğer şehitlerimiz gibi kanları yerde kalmaya devam edecektir.

Artık sözün bittiği yerdeyiz. “Ya istiklal ya ölüm” demenin vakti gelmedi mi hala? Ülkeyi kana bulayan emperyalistlerin yerli işbirlikçileri, bölge halkı üzerinde her türlü hakimiyetlerini kurmuş durumdadırlar. Siyasi iktidar, hala bu baskı ve şiddeti görmezden gelmeye devam etmektedir.

Sayın Yıldırım Tuğrul Türkeş bey; hani siz MHP’yi iktidara taşımıştınız. MHP’nin iktidarında akan kana seyirci kalmak, akan şehidin kanını yerde bırakmak yoktur. Eğer gerçekten Başbuğ Alparslan Türkeş’in yolundaysan daha neyi bekliyorsunuz?

Kandil yerle bir edilmediği sürece hem bölge halkına hem de Türkiye Cumhuriyeti Devletine huzur haram olacaktır. Çünkü huzur PKK’nın baskısı ve baskınları altındadır. Bu hain baskı ve baskınları ortadan kaldırmadığınız sürece huzur yoktur. Tehdit büyüyerek devam edecektir.  Milliyetçiliği ayakları altına alanların akan kana daha ne kadar seyirci kalacaklarını da ayrıca merak etmekteyim. Ateş artık düştüğü yeri değil bütün vatanseverlerin yüreklerini de yakmaktadır.

Bu akan kan ya durmalıdır. Ya da durmalıdır. Vakit geçirilmeden Kandil yerle bir edilmelidir. Kıbrıs beş Parmak Dağları kadar zor ve çetin olmayan Kandil’in hava operasyonları ile dövülmesinin hiçbir anlam ve önemi yoktur. Bataklıklar kurtulmadan sivri sineklerin kökünün kazınmasının mümkün olmadığı gibi, hava operasyonlarının da hiçbir anlamı yoktur. Derhal kara harekatı başlatılmalıdır.

Bölgede olağan üstü hale karşı çıkanların, bölgeyi korumada da çaresiz kaldıklarını görüyoruz.  Söylenecek çok şey  var aslında. 16 şehidin acı haberi ile kelimeler beynimde  be boğazımda düğümleniyor. Acımdan kahroluyorum. Ve son söz olarak  diyorum ki, “Vatan canım sana feda “ diyenler, vatan 16 şehit için sizi bekliyor.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kripto yapıların hücre uyanmasına dikkat!

Aziz Dağtekin Yazdı Savunma sanayindeki başarımızı, Irak ve Suriye’de yapılması planlanan operasyonları gölgelemek üzere düğmeye …

Bir yanıt yazın