Kim terörist? Müslümanlar mı, Haçlı Orduları mı?

Orta doğu coğrafyasında bir anda türeyen önce IŞİD, daha sonra DEAŞ olarak adları değiştirilen vahşi katiller sürüsü din kisvesi altına sığınarak vahşet yapmakta ve bunu İslam dinine mal ederek, Din-i İslam-ı yaralamak istemektedirler. Oysa İslam Dininde cana kıymak, diri diri insanları ateşe atmak, “terör” yoktur. Sadece emri maruf ve cihad vardır. Cihad ise müminlerin halifesinin kararı ile olur.

Ortadoğu Coğrafyasını kana bulayan ve bütün İslami mabedlerini yerle bir eden, tarihi ve kültürel varlıklarını kaçıran bu eli kanlı katiller sürüsünü bizatihi Avrupa, ABD, CIA, MOSSAD ve İngiliz istihbaratı yönetmektedir. Din-i İslam-ı karalamak ve aşağılamak maksadıyla bu canileri eğiten donatan emperyalist güçler, Orta Doğu’da akıttıkları masum Müslümanların kanlarında boğuldular ve boğulmaya devam edeceklerdir. Zalim zulmü varsa, mazlumunda Allah’ı olduğu unutulmamalıdır.

Oluk oluk Müslüman kanı akıtan milyonlarca kadını kocasız, milyonlarca bebeyi babasız bırakan bu eli  kanlı örgütün lider ve lider kadrosu emperyalist güçlerin ve küresel sermayenin taşeronluğunu yaptıkları bütün vehametiyle ortadır.  11 Eylül saldırısından sonra ABD’nin eski dışişleri bakanı Kissinger şöyle konuşmuştur: “Elbette savaşlar olacaktır ama bu savaşlarda Müslümanlar, Müslümanlarla savaşarak gerçekleşecektir” diyerek bu günü adres göstermiştir.

Osmanlının yıkılışından sonra Avrupalı emperyalist güçler Ortadoğu’da yapay devletler doğurarak,  Ortadoğu coğrafyasını ve ülkelerinin sınırlarını cetvelle çizdiler. Osmanlı sonrası emperyalist güçler Türkiye dahil Ortadoğu ülkelerini diktatör, dikta rejim, oligarşik entel ile sömürülerine devam ettiler.

Son yıllarda diktatör rejimlere, sömürüye karşı bir tepki hızla artmıştır. Halk kendi milli iradesine göre iktidarlar istemekte ve ülkenin maddi zenginliklerini belirli bir zümreye değil, halkın bütününün paylaşmasının mücadelesini yapmaktadır.

Yıllardır, oluk oluk Müslüman kanı akıtan bu eli kanlı, Din-i İslam’dan haberi olan bu katiller sürüsü, Türk Ordusunun kararlı tutumu ve operasyonları sayesinde sözde dost ve müttefik kuvvetlerin kanatları altında bir anda yok oldular. Geldikleri belli olmayan bu katiller sürüsünün gidişi de gelişleri gibi sessiz oluyor. Bölgede iyice etkinliğini koruyan ve istediği gibi oyun kuran, oyun bozan ABD ve diğer misyonerlik ve bölücülük faaliyeti içerisinde olan ülkelerin oynadıkları oyun tutmadığı gibi uyuyan devinde uyanmasına yol açmıştır..

Bu katiller sürüsünü kimlerin bölgeye nasıl yerleştirdiklerini biliyoruz ama her kesiminde bilmesini arzuluyoruz.  Bu sebepledir ki,  katilleri bölgeye dağıtan eğiten güçlerin varlığını görmezden ve bilmemezlikten gelmek asla doğru olmaz. Şimdi o katiller sürüsünü modern silah ve teçhizatlarla donatanlar, kıstırılan o sürülerini yine aynı yöntemlerle kaçırmaya çalışıyorlar. Müslüman’ı terörist ilan etmeye çalışan ABD, İngiltere, Almanya, İsrail, Norveç, Danimarka gibi diğer Haçlı Orduları kendi barbarlıklarını örtbas etmeye çalıyorlar.

Bir gecede DEAŞ’ı doğuran ve milyonlarca insanı evinden yuvasından en önemlisi canından eden bu Haçlı Ordularının senaristlerine, aktörlerine sormazlar mı kim terörist diye? Mazlumun sığındığı Müslümanlar mı, yoksa Müslüman kılıfına girmiş baş keşen, insanları diri diri ateşe atan, terör estiren Haçlı Orduları mı?

Özünde terörizmi besleyen, finanse eden, modern silah ve teçhizatlarla donatan ABD, Ortadoğu’da canavarlaştırdığı Haçlı Ordularının figüranlarını daha nereye kadar kaçıracak? Yada bu kaçırdığı kanlı Haçlı Ordularını hangi mazlum ülkenin başına bela edecek? Biz şahsen bilmiyoruz. Bilmem bileniz var mı?

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’yi bekleyen sancılı süreçte golü kim atacak?

Aziz Dağtekin Yazdı CHP’nin acar lideri Özgür Özel’in bazı çıkışları bize “Vali olmuşsun fakat adam …

Bir yanıt yazın