PKK, Kürt değil, Ermeni terör örgütüdür!

Aziz Dağtekin Yazdı

Türkler ile Kürtler kardeştir. Bu iki ırkın arasına fitne ve düşmanlık tohumları ekenler kalleştir. Kürt geçinen bu eli kanlı PKK terör örgütünün yüzde 85’i Ermeni kökenlilerden oluşmaktadır. Bu gerçeği Türk kökenli vatandaşlarımızla, Kürt kökenli vatandaşlarımız net olarak bilmelidir. ASALA’nın devamı olan PKK denilen kanlı terör örgütü bir Ermeni terör örgütüdür. Bu kanlı terör örgütünün asla Kürtlükle alakası yoktur.

Abdullah Öcalan denilen eli kanlı bebek katili ise, asla bir damla Kürt kanı taşımayan Türk ile Kürd’ün arasını açmak için eğitilen bir canidir. Annesi birinci dünya savaşında yetim kalmış bir Ermeni çocuğudur. Babası da annesi gibi yetim kalan Ermeni’dir. Annesi bir Türk ailenin yanında, babası da bir Kürt ailenin yanında büyümüştür.

Abdullah Öcalan’ın bir kelime Kürtçe bilmediği devlet kayıtlarında da mevcuttur. Abdullah Öcalan, Türk MİT’inde çalışırken, onu Ermenilerin nasıl buldukları net bilinmemekle birlikte çok karanlık biri olduğu biliniyor. İddiaya göre, bu katili ABD ile İsrail bulup, finanse edip, eğitip, donattıktan sonra, Ermeni Taşnak örgütünü andıran ve ASALA’nın devamı olan kanlı terör örgütü PKK’yı kurduruyorlar.

İddia o dur ki, PKK militanlarının üçte ikisi Ermeni kökenlidir. Ermeni olduklarının ispatı ise şudur: Çatışmalarda öldürülen militanların kaçarken, arkadaşları kiminin yüzüne ateş ederler, yüzü hatırlanmasın diye. Kiminin de tenasül organlarına ateş ederek organlarını dağıtırlar.

Peki sebep nedir? Yüzünü dağıttıklarının sebebi gündüz şehirde esnaftır. Yani bu caniler gündüz külahlı, gece ise silahlılar. Talimatla bir gece dağa çıkıyordur. Teşhis edilirse ailesine zarar verilmesin diye yüzünü parçalıyorlar. Esnaf olmayan Ermeni ise vurulduğu zaman tenasül uzvuna ateş ederler. Yakalandığında sünnetsiz olduğu belli olmasın diye. Bunu Güneydoğu’da görev yapan birçok subay ve askerden dinledim. Aynen böyle olduğunu tasdik ediyorlar. Bu bilgilerde devletin de bilgisinin olmamasının imkanı yoktur.

Ayrıca bu PKK’lı teröristlerinin telsiz konuşmalarında Ermenice konuştukları da sabittir. Bunu da devletin istihbaratı biliyor.  Bu gerçeği Türkler de Kürtler de kısacası herkes net olarak bilmelidir. Yoksa, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sarıkamış’ta kol kola omuz omuza girerek düşmana karşı savaşan bin yıldan beri kardeş olanların birbirini öldürmeleri mümkün olabilir mi? Ermeni kökenli olan bu eli kanlı PKK terör örgütü ABD’nin ve İsrail’in güdümüne girip, asla kendisine uymayan Kürt kimliğini giyip katliam yapmaktadır. Gerekçesi ne olursa olsun Kürtler asla bu ülkenin bölünmesini ve kardeş kanının dökülmesini isteyen bir ırk değiller.

Emperyalizmin dümenine takılan, ve geninde Ermeni kanı olan bu teröristler, Kürtçe biliyorlar diye Kürt olamazlar. Bu gün İngilizce bilen İngiliz, Almancayı bilen Alman, Fransızca konuşan nasıl ki Fransız olamıyorsa, bu Ermeni Taşnak terör örgütü mensupları da Kürt değiller. Diyeceksiniz ki peki bunlar niye Kürt ismini kullanıyorlar?

Ona da açıklık getirelim. İsrail bir hayal peşinde koşmaktadır. Anadolu’da vaad edilen topraklar için her türlü hileyi şeriyeye baş vurmaktadır. Kendileri Elazığ havzasından Türkiye’nin Güney’ine, Ermenilerin ise Elazığ’dan başlayıp Kars’a kadar ki doğu topraklarında haklarının olduğunu iddia etmektedirler. ABD’nin ise yeni dünya düzeninde bin parçacık yönetilebilir devlet planı mevcuttur. Zayıf olan halkalar kopmaya mahkumdurlar. İşte bu yüzden PKK terör örgütü bunlar için bulunmaz bir element oluyor.

ABD ve İsrail tarafından beslenen bu eli kanlı terör örgütünün devletimize, milletimize, milli irademize pusu kurulmasına Türkler, Kürtler bir olup asla müsaade etmemeliyiz. Bu topraklar üzerinde bin yıldır yan yana, omuz omuza yaşayan, aynı acıyı ve aynı sevinci paylaşan insanlar olarak hepimiz biriz, beraberiz, kardeşiz. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Sünni ve Alevi’siyle 85 milyon olarak hepimiz aynı kilimin desenleriyiz. Acımız ve öfkemiz ne kadar büyük olursa olsun bu çizginin kaybolmasına asla müsaade etmemeliyiz. Bizi birbirimize karşı kışkırtanlara karşı dikkatli olalım. Provokatörlerin oyuncağı olmayalım. Uyanık olalım oyuna gelmeyelim. Kürtler ne kadar Kürt ise, Türk de o kadar Kürt’tür. Türkler ne kadar Türk ise, Kürtler de o kadar Türk’tür.  Titreyip kendimize gelelim, ABD’nin, İsrail’in Ermeni Taşnaklarının oyuncağı olmayalım.

Sonuç itibariyle Ermeni olan PKK/PYD terör örgütü, dinsizdir, sünnetsizdir, kafirdir, Marksist Leninist’tir. Komünist ve bölücüdür. Haindir, kalleştir, iblisin askeridir, kundaktaki bebekleri katletmiş, peygamberin ordusu olan Mehmetçiğimize pusu kurarak şehit eden katiller sürüsüdür. Dış güçler tarafından desteklenmekte ve Türkiye’yi parçalayıp köleleştirmek istemektedirler. Bunlar her türlü pisliğin içindedirler. Dolayısıyla asla Kürt olamazlar.

 

 

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın