Yarasa’da bilimsel olarak bin 500 farklı koronavirüs türü tespit edildi!

Dünyayı yakıp yıkan ve hızla yayılarak seri ölümlere yol açan coronavirüsün  mikrop deposu bulundu. Dünyanın tepkisini toplayacak olan  virüsün ana deposu yarasa olduğu bilimsel olarak açıklandı.

Çin’de çorba yapılarak yenilen yarasalarda yeni pandemilere yol açabilecek 1500 farklı koronavirüs türünün olduğu ortaya çıktı. Vuhan Viroloji Enstitüsü’nden Shi Zhengli, koronavirüsün yarasalardan insanlara bulaştığı iddiaları üzerine araştırmalarına başladı.
YENİ PANDEMİ TEHLİKESİ
Zhengli yarasaların organizmalarında, bazıları ileride yeni bir pandemiye yol açabilecek olan yaklaşık 1.500 koronavirüs türü saptadı.  Araştırmacılar, yakaladıkaları yasaların tükürük, kan ve dışkılarından alınan yaklaşık 15 bin örneği analiz ederek bu verileri elde etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın