Türkiye’nin yerli ve milli ilacı onaylandı, satışı başlıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Fahrettin Altun “Yerli bir ilaç firmamız tarafından Kovid-19 tedavisinde kullanılmak üzere üretilen ilaca satış iznini verdik” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Fahrettin Altun, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yerli ilaç müjdesini vererek “Yerli bir ilaç firmamız tarafından Kovid-19 tedavisinde kullanılmak üzere üretilen ilaca satış iznini verdik. Ayrıca İstanbul’daki çok amaçlı acil durum hastanelerinin yapımı hızla devam ediyor. Bu hastanelerimiz salgın sonrası dönemde de kalıcı bir şekilde hizmet verecek.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un sosyal paylaşım hesabı Twitter üzerinde yaptığı açıklamanın tam metni şöyle:

 

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın