Türkiye’de korona tırmanıyor, can kaybı 131’e yükseldi

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu’nu, her akşam yenilenen verilerle açıklayan Sağlık Bakanlığı koronavirüste son durumu açıkladı. Son 24 saatte 9982 test yapılırken, 1815 yeni vaka daha tespit edildi Son 24 saatte de 23 kişi hayatını kaybetti. Türkiye’de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 131’e yükselirken, vaka sayısı ise 9217’ye  çıktı.

Test sayısı arttıkça vaka sayısı da artan coronavirüs korkutmaya devam ediyor. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren coronavirüs alınan bütün olağanüstü tedbirlere rağmen tırmanmaya devam ediyor. Ülkemizde son 24 saatteki olağanüstü artış her kesimi kuşkulandırıyor. Sağlık Bakanlığından yapılan son açıklamaya göre, son 24 saatte 9982 test yapılırken, 1815 yeni vaka daha tespit edildi Son 24 saatte de 23 kişi hayatını kaybetti. Türkiye’de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 131’e yükselirken, vaka sayısı ise 9217’ye  çıktı.

Yasağa rağmen #evkal, #hayatevdegüzel anoslarına rağmen evde kalmayanların büyük risk taşımaya devam ettikleri bildiriliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın