Teşkilat dizisiyle ABD’ye net F-35 mesajı!

TRT 1’de yayınlanan Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimlerinin aktarıldığı ‘Teşkilat’ dizisindeki F-35 sahnesi diziye damgasını vurdu. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de sahneyi paylaşarak, verdiği mesajla Türkiye’nin kararlı duruşunu gözler önüne serdi.

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren soluk soluğa izlenen Teşkilat dizisinde çok konuşulan bir sahne yaşandı.

ABD’YE F-35 MESAJI

Türkiye, önemli ortaklarından olduğu F-35 projesinden, ABD tarafından Rusya’dan alınan S-400’ler gerekçe gösterilerek çıkartılmıştı.
Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimlerinin aktarıldığı ‘Teşkilat’ dizisindeki F-35 sahnesi diziye damgasını vurdu.

Teşkilat dizisinde çok konuşulan sahne!

SİHA fabrikası ve mühendislere saldırı talimatını verenleri ele geçirmek için yapılan operasyon öncesi deneyimli istihbaratçı Mete Bey’in ekibine yaptığı konuşma hem duygulandırdı, hem de gururlandırdı.

Terörle mücadelede Türkiye’ye karşı yapılan ambargoları anlatan Mete bey, ”Parasını verdiğimiz, geliştirdiğimiz savaş uçağını bile vermediler. Ama onu da yapacağız. İnanın bana onu da yapacağız” diye mesaj verdi.

Teşkilat Dizisi - TRT 1

İSMAİL DEMİR’DEN MESAJ: ONU DA YAPACAĞIZ

Dizideki sahneyi Twitter hesabından paylaşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ”Bir an bile şüpheniz olmasın. Onu da yapacağız!’‘ ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …