Tel Abyad’daki teröristlerden SİHA’lara ‘görüş’ tuzağı!

Barış Pınarı Harekatı’nda 3’ncü güne girerken, bölgedeki hareketlilik daha da arttı. Tel Abyad’daki terör hedefleri, sabahın ilk saatlerinden itibaren obüs atışlarıyla yeniden vurulmaya başlandı. Terör örgütü ise TSK SİHA’larının görüntü almaması ve uçakların belirlenen hedefleri vurmaması için lastik ve mazot yakıyor.

Barış Pınarı Harekatı kapsamında Akçakale’nin karşısındaki Tel Abyad’daki terör örgütü YPG/PKK hedeflerine obüs atışları yapılıyor.

SİHA’LARI ENGELEMEK LASTİK VE MAZOT YAKIYORLAR

Terör örgütü YPG/PKK üyeleri ise Tel Abyad ilçe merkezi batısı ve doğusunda, TSK’ye ait SİHA’ların görüntü almasını ve uçakların hedeflerini vurmasını engellemek için lastik ve mazot yakıyor. Yanan lastik ve mazot nedeniyle gökyüzünde siyah bulutların oluştuğu görüldü.

Ayrıca ilçenin güneybatısından da aralıklı olarak silah ve doçka sesleri geliyor.

Barış Pınarı Harekatı’nda obüs atışlarıyla vurulan Rasulayn’daki terör mevzilerinden de yer yer duman yükseliyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye Milli Ordusu ile Suriye’nin kuzeyinde terör örgütleri YPG/PKK ve DEAŞ’a karşı yürütülen harekat kapsamında Rasulayn ve çevresindeki terör mevzileri, operasyonun 3. gününde ateş altına alınmaya devam edildi.

Rasulayn’daki terör hedefleri aralıklarla obüs atışlarıyla vuruldu, bölgeden yer yer duman yükseldi.

Kentteki çatışma sesleri Ceylanpınar’dan duyuluyor.

Öte yandan, sınır hattına gönderilen tankların sevkiyatı da devam etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın