Tecavüz mağduru kadını yakarak katlettiler!

Hindistan’da tecavüzle suçlanan 2 kişinin de aralarında bulunduğu bir grup, duruşmaya giden kadını yakarak katletti. Saldırı ile ilgili tecavüzle suçlanan kişiler dahil 5 kişi tutuklandı.
Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinin kuzeyindeki Unnao kentinde, bir kadın mart ayında 2 erkeğe karşı açtığı tecavüz davasının duruşmasına giderken perşembe günü bir grup erkek tarafından saldırıya uğradı.
Aralarında tecavüzle suçlanan 2 kişinin de bulunduğu saldırganlar, kadını ateşe verdi.
Vücudu yüzde 90 oranında yanan 23 yaşındaki kadın, hava ambulansıyla yerel hastaneden başkent Yeni Delhi’deki Safdarjung hastanesine nakledildi.
YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
Kadın, dün gece geç saatlerde yaşamını yitirdi. Polis, saldırıyla ilgili tecavüzle suçlananlar dahil 5 kişinin tutuklandığını belirtti.
Muhalefet, eyalette iktidardaki Bharatiya Janata Partisi’ni (BJP) kadının güvenliğini sağlamamakla suçladı.
Uttar Pradeş’te BJP üyesi bir milletvekilini tecavüzle suçlayan bir kadın da temmuz ayı sonunda ‘trafik kazasında’ ağır yaralanmıştı. Milletvekili ‘kazada’ parmağı olduğu gerekçesiyle partiden ihraç edilmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın