Sıcak Gelişme! ABD Gizli Servisi, Biden için harekete geçti

Tüm dünya ABD’deki seçimlere kilitlendi. ABD’de başkanların ve ailelerinin güvenliğinden sorumlu ABD Gizli Servisi’nin, Demokrat Başkan Adayı Joe Biden’ın seçilme ihtimalinin çok yüksek olması üzerine şu anda bulunduğu yerde ek güvenlik tedbirleri almayı planladığı iddia edildi.

Washington Post gazetesinin güvenilir kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, Gizli Servis, Biden’ın şu anda sonuçları izlediği Delaware eyaletindeki Wilmington kentine ek güvenlik güçleri göndermeyi planlıyor.

BAŞKANLIK İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK

Sonuçları henüz netleşmeyen seçimlerde Biden’ın seçilme ihtimalinin arttığına işaret eden kaynaklar, Gizli Servis’in de bu nedenle harekete geçtiğini aktardı.  Kaynaklar, Biden’a yönelik yeni güvenlik önlemlerinin bugün itibarıyla başlayabileceğini kaydetti. ABD’de genellikle seçim gecesi kazananın duyurulmasının ardından Gizli Servis, yeni seçilen başkanın güvenliğini sağlamaya başlıyor.

Ancak bu yıl sonuçların, seçim gecesi belli olmaması nedeniyle Biden’ın güvenlik önlemleri de artırılmamıştı. Konuya ilişkin Amerikan Gizli Servisi ve Biden’ın seçim kampanyasından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın