Şeytan Trump, şeytanın bol olsun!

Trump uluslararası diplomatik dilini kaybetmiş, içindeki bütün çirkinliği ve şeytani duygularını adeta dışına vurmuştur. Vietnam’da, Japonya’da barış diye girdikleri her ülkede bütün insani değerlerini yitiren, o toplumun örf ve adetlerini yok eden ABD galiba aynaya bakmasını çoktan unutmuş.

Nükleer veya kimyasal silah var diyerek Irak’ı işgal eden, şeytani duygularla oraya yerleşen ve hala oradan çıkmayan ABD’nin Suriye’de ne işi var? Terörist üretme çiftliği olan ABD’nin mazlumların göz yaşlarında boğulup batması haktır. Kibirli kibirli twetler atan Trump, içerde ve dışarda sıkışmış tabiri caiz ise kıçını kurtarmak için asil Türk Milletini hedef tahtasına oturtmuş ve fiili saldırıya geçmiştir.

ABD’nin şımarık başkanı tarihi şanlı sayfalarla dolu olan ve çıktığı her savaşta “Ya istiklal, ya ölüm “diyerek zaferle dönen ve tarihe altın harflerle geçen asil bir millet olduğumuzu unutmuş, bizi hafife almıştır. Şeytana hizmet eden ve şeytanın askeri olduğu işgal ettiği ülkelerden de anlaşılan ABD’nin şımarık sözde başkanı Trump’ın asil bir milletin başkanına yazdığı mektup biz Türk insanını kaynaştırmıştır. Biz zaten ABD’nin dost olmadığını çok iyi biliyorduk ama bu küstah ve hadsiz mektup her şeyi gayet iyi anlatıyor. ABD ile ilişkilerimiz teröristlere TIR’larca silah ve mühimmat verildiğinde ve suçüstü yapıldığında kesilmeliydi. O da bizim yöneticilerimizin basiretsizliğidir.

Ey şeytana hizmet eden ve şeytan ile kol kola gezen, dünyayı kan gölüne çeviren ABD’nin şımarık başkanı şunu iyi bilin ki; Biz Türk’üz, Türk esir olmaz. Biz Türk’üz, Türk Devletsiz olmaz. Biz Türk’üz, Türk Bayraksız olmaz. Biz Türk’üz, Türk Ezansız olmaz. Biz Türk’üz, Türk Hürriyetsiz olmaz. Biz Türk’üz, Türk tehdidi yutmaz. Biz Türk’üz, Şantaja boyun eğmez, Biz Türk’üz, Kızıl elma hedefinden maksat hasıl olmadan geri dönmez. Bu sözlerimiz kulağınıza küpe olsun. Haddini bil. Diplomatik dilini düzelt. Bizi Orta Doğu’daki karton devletlerine benzetme. Dünyayı kan gölüne çeviren teröristlerden elini çek, şeytanın askeri olma. Olma ki bu asil millet seni afetsin. Ey şımarık başkan haddini bil. ABD’nin bir cente muhtaç olduğu günler çok yakındır. Unutma ki ; o gün geldiğinde mazlum olduğunuzda bu asil millet elinizde tutup kaldıracaktır. Ama bir şart ile. Dostluğumuzu kazan, düşmanlığımızı değil.

 

Ey Şımarık başkan! Yine unutma ki Türkiye Cumhuriyeti bir ulus devletidir. Bu köklü ulus devletin belirlenmiş politikaları vardır. Başka bir devletin izlediği yanlış ve şeytani politikalarını destekleyici kararları kabul ediyorum derse o zaman devlet olmaktan çıkmış olur. Sizin yanlış ve şeytani, dünya barışını bozan politikalarınızı benimsememiz çok anlamsız olur. Şunu iyi bilin ki aramızda çok farklıklar var. Biz millet olarak mazlumun yanındayız, siz ise şeytanın. Biz mazlumların ümidi oluyoruz, siz terörist seviyor ve terörist yetiştiriyorsunuz ve teröristlerin kurtuluş umudu oluyorsunuz. Biz dünya barışını önemsiyoruz, siz kan akıtıyorsunuz. Biz barış Pınarları ekiyoruz, siz nifak tohumları ekiyorsunuz. Biz dünya insanlığı kurtuluşa ersin diyoruz, siz ise şeytanlar çok olsun diyorsunuz. Daha ne söyleyeyim ki? Maden doğru yola gelmiyorsunuz o halde şeytanınız bol olsun.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’yi bekleyen sancılı süreçte golü kim atacak?

Aziz Dağtekin Yazdı CHP’nin acar lideri Özgür Özel’in bazı çıkışları bize “Vali olmuşsun fakat adam …

Bir yanıt yazın