Erdoğan’dan dünya liderleriyle telefon trafiği

Başkan Erdoğan’dan dünya liderleriyle telefon trafiği başlattı. Başkan Erdoğan, Azerbaycan, Umman, Türkmenistan, İran, Cezayir, Tunus, Irak, Kırgızistan ve Bosna-Hersek liderleri ile telefonda bayramlaştı.
Başkan Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Umman Sultanı Tarık, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhammedov, İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun, Tunus Cumhurbaşkanı Said, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, Irak Cumhurbaşkanı Salih ve Bosna-Hersek Halklar Meclisi Başkan Yardımcısı İzetbegoviç ile telefonda bayramlaştı.
İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, liderlerin karşılıklı olarak Kurban Bayramı tebriğinde bulunduğu görüşmelerde, ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve bölgesel konularda iş birliğinin güçlendirilmesi kararlılığı vurgulandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın