CHP’deki absürt karakterler çarpışıyor

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CNN Türk ekranlarına sözde Ermeni Soykırımını desteklediği tweeti hakkında açıklama yaptı. CHP’li gazeteci Barış Yarkadaş ise daha önce CNN Türk ekranına çıkan ve ihraç edilen isimleri hatırlatarak tepki gösterdi.

Terör örgütüne destek veren militanların oluşumu Birleşik Haziran Hareketi, ana muhalefet partisi CHP’yi yine karıştırdı… CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun CNN Türk’e açıklama yapmasının ardından Barış Yarkadaş’tan tepki geldi.  Yarkadaş, daha önce CNN Türk’e çıktıkları için partiden ihraç edilen CHP’lileri örnek gösterdi.

“ÖZÜR DİLENMELİ”Yarkadaş’ın Kaftancıoğlu’na tepkisi şöyle;

1- CHP İstanbul İl Başkanlığı koltuğunda oturan Kaftancıoğlu CNN Türk’e açıklama yapıyor; Grup Başkanvekili Engin Altay programa mesaj yolluyor. CNN TÜRK’e çıktıkları için partimizden atılan İrem Çiçek ve Ümit Kocasakal’dan özür dilenmeli ve üyelikleri derhal yenilenmelidir.

“BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ!”

2- Üstelik boykot delik deşik edildi. CHP’li tüm belediye başkanları kendilerine uzatılan CNN TÜRK mikrofonuna konuşuyor. Başkanlar boykotu delince YDK görmezden geliyor. “Düz üye” ekrana çıkınca ihraç… Bir de “Genel Başkandan izin alıp” çıkanlar var. Böyle saçmalık olmaz! Kaynak: Takvim

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Avustralya hayran kaldı: F-35’in yapamadığını yapıyor

Avustralya Askeri Havacılık Tarihi, yerli ve milli olarak üretilen 5. nesil savaş uçağı KAAN ile …