Türkiye’nin her yeri beyaza büründü!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde, sokak ve meydanlar boş kalırken Eminönü ve çevresinde turistler yağan kar eşliğinde yürüyüş yaptı.

Öte yandan, Doğu Anadolu Bölgesi’nde Erzurum, Tunceli, Kars ve Ağrı’da kar ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Ağrı’da Karayolları 123. Şube Şefliği ekipleri, sorumluluk alanındaki yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde, sokak ve meydanlar boş kalırken Eminönü ve çevresinde turistler yağan kar eşliğinde yürüyüş yaptı.

Kar yağışı İstanbul’u beyaza bürüdü. Mecidiyeköy’de oluşan kartpostallık manzara havadan görüntülendi.

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, zaman zaman etkisini arttırarak sürüyor. Sarıyer sahil şeridinde bazı vatandaşlar yürüyüş yaptı.

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, zaman zaman etkisini arttırarak sürüyor. Sarıyer sahil şeridinde bazı vatandaşlar evcil hayvanlarını yürüyüşe çıkardı.

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde dün başlayan ve yüksek kesimleri beyaza bürüyen kar yağışı etkisini kaybetti.
Kocaeli’de, hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece ölçüldüğü şehir merkezi, kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplandı. D-100 karayolu Kartepe kesiminde yolun karla kaplanması nedeniyle araçların güçlükle ilerlediği gözlendi.
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde belediye ekipleri cadde ve sokaklarda biriken karı iş makineleri ile kamyonlara yükleyerek ilçe dışına taşıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …