CHP’de 164 kişiye ihraç istemi!

CHP’de 31 Mart yerel seçimlerinde partiden istifa edip bağımsız aday olan ve seçimi kazanan Kesimoğlu’na destek veren 164 üyeyi ihraç istemiyle disipline sevk edildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde bağımsız aday Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu’na destek verdikleri gerekçesiyle 164 kişinin tedbirli olarak “kesin çıkarma cezası” istemiyle Kırklareli İl Disiplin Kurulu’na sevkine karar verdi.

CHP MYK, Kırklareli’de 31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP üyeliğinden istifa ederek bağımsız aday olarak seçimlere giren ve seçimi kazanarak Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na destek verdiği gerekçesiyle 174 kişinin listesini CHP Kırklareli İl Başkanlığı’na gönderdi. İlgili yazıda 174 kişinin 9’unun üyeliğinin düşmesi, 1’inin de Bursa’ya nakil olması nedeniyle dosyalarının ayrıldığı belirtilirken kalan 164 kişinin ise tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildiği belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın