Binali Yıldırım: İmamoğlu’na yapılan protestoları doğru bulmuyorum

Ekrem İmamoğlu’na yönelik protestolar hakkında konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım “CHP adayına yönelik protesto haberlerine rastlıyorum. Bu tür davranışları doğru bulmuyorum” dedi.
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, son dönemde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na yönelik protesto haberleriyle karşılaştığını belirterek, bu tür davranışları doğru bulmadığını açıkladı.
Binali Yıldırım, twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Son günlerde CHP adayına yönelik protesto haberlerine rastlıyorum. Bu tür davranışları doğru bulmuyorum. İstanbullu hemşehrilerimin, adayların kendilerini en iyi şekilde ifade etmesine fırsat tanıyacağına inanıyorum. İstanbul demek hoşgörü demek, İstanbul demek barış demek.”
NE OLMUŞTU?
İHA’nın haberine göre CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, dün Şişli’deki iftar programının ardından seçim çalışması için AK Parti seçmenin yoğun olduğu Esenler’e gitmişti. Dörtyol Meydanı’nda bir sokağı gezmek isteyen İmamoğlu’na vatandaşlar tepki göstermişti. İmamoğlu’nu gören vatandaşlar, ‘Binali Yıldırım ve Recep Tayyip Erdoğan’ diye slogan atmışt. Yaşanan kargaşa nedeniyle çevik kuvvet polisleri araya girmiş, İmamoğlu ise kısa bir konuşma yaparak ilçeden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın