Beştepe’de flaş Erdoğan-Bahçeli görüşmesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli, gündemdeki konuları görüşmek üzere bir araya geldi. İki liderin görüşmesi 1 saat sürdü.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basına kapalı gerçekleşen kabul, saat 14.05’te başladı. Görüşmede, Kuzey Irak’taki terör hedeflerine yönelik başlatılan Pençe-Kartal Harekatı, Ayasofya’nın ibadete açılması, siyasi partiler kanunu gibi kritik başlıklar ele alındı.
PEŞİ SIRA GÖRÜŞMELER
Erdoğan, daha sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile beraberindeki TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ve Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan’dan oluşan heyeti saat 15.00’te kabul edecek. Bu toplantının ardından ise saat 16.00’da YÖK Başkanı Yekta Saraç ile önümüzdeki dönemde yapılacak sınavların ele alınması beklenirken, son olarak da TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u da saat 17.30’da kabul edecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.  İki liderin gündeminde iç ve dış politikaya dair başlıklar yer aldı. Beştepe’de basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme, 1 saat sürdü.
ERDOĞAN’IN BUGÜNKÜ DİĞER KABULLERİ
Erdoğan’ın bugünkü programında, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile beraberindeki TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ve Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan’dan oluşan heyeti, YÖK Başkanı Yekta Saraç’ı ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u kabulleri de yer alıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İsmailağa Cemaati, “Cübbeli’ye tarikat dışısın” diyerek dışladılar

İsmailağa Cemaati’nin, Cübbeli Ahmet Hoca’yı cemaatten ihraç ettiklerini açıklamalarının ardından Cübbeli Ahmet cephesinden yapılan açıklamada, …

Bir yanıt yazın