Başkan Erdoğan: Giresun için tüm imkanlar sefer edildi

Felaket sonrasında ilgili bakanları bölgeye gönderen Erdoğan, gerekli adımların atılmasını istedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Giresun’daki sel sonrası talimat. Giresun’da etkisini gösteren yağışlar nedeniyle sel ve heyelan meydana geldi. Felaket sonrasında bakanlar, incelemelerde bulunmak üzere bölgeye hareket etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bölgenin durumunu ve arama-kurtarma çalışmalarını yakından takip ettiği bildirildi.
SOYLU’DAN BİLGİ ALDI
Olayın hemen ardından ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Giresun’a gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece boyunca ve sabah, bölgenin durumu ve arama-kurtarma çalışmaları ile ilgili Soylu’dan bilgi aldı.
“BÖLGEYE GİDİN” TALİMATI
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Giresun’a gitti.
TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ
Erdoğan, yaşanan sel ve heyelanlarda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, yaraların sarılması için devletin tüm imkanlarının seferber edilmesi ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli adımların atılması talimatını verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Beyanname vermeyen mükelleflere pişmanlık için son çağrı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir mesaj yayınlayarak gelirini beyan etmeyen 400 binden fazla …

Bir yanıt yazın