Atlas Global iflasa hazırlanıyor iddiası!

Türkiye’nin köklü havayolu şirketlerinden biri olan Atlas Global’in iflasını açıklamaya hazırlandığını iddia edildi.
AirPortHaber’in iddiasına göre, uzun süredir maddi sıkıntılarla boğuşan Atlas Global, iflasını açıklamaya hazırlanıyor. Eğer bu iddia gerçeğe dönüşürse Atlas Global, İstanbul Havalimanı’nın açılmasından sonra Türk sivil havacılık sektörünün ilk iflas eden havayolu şirketi olarak tarihe geçecek.
Atlas Global’de personel ile toplantı yapıldığı ve yarından itibaren işe gelmemelerinin tebliğ edildiği ileri sürüldü. Şirketin tüm uçuş operasyonlarını durdurduğu belirtildi.
MADDİ SORUNLARI ÇÖZEMEDİ
Türkiye’nin köklü özel havayolu şirketlerinden Atlas Global, 2016 yılından itibaren başlayan ekonomik dalgalanma ve İstanbul Havalimanı’ndaki artan maliyetler nedeniyle 26 Kasım 2019 tarihinde uçuşlarını durdurduğunu açıklamıştı.
Havayolu şirketi, 21 Aralık 2019’da uçuşlara yeniden başlasa da söz konusu maddi sıkıntıların aşılamaması üzerinde iflas kararı alındı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın