MEB’de neler oluyor? Mülakat sonuçlarıyla kim oynuyor?

Yaptığı açıklamalarda mülakatlarda hukuksuzluğa karşı tedbir aldıklarını belirten Milli Eğitim Bakanlığı, büyük bir skandala imza attı. MEB, 20 bin öğretmen ataması öncesi mülakat sonuçlarını yayınladıktan yarım saat sonra kaldırdı.
Öğretmen adayfoto7.jpgları, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 20 bin öğretmen ataması için mülakat sonuçlarının açıklanmasını heyecanla beklerken büyük bir şok yaşadı.

MEB, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını kamuoyuyla paylaştıktNIZI GİZLEMEK Mİ İSTİYORSUNUZ?”

Eğitim ve Bilim İşgörenleri San yarım saat sonra kaldırdı. Yaşanan olaya anlam veremeyen eğitim emekçileri ise MEB’e büyük tepki gösterdi.

“KİMLERE TORPİL YAPTIĞIendikası Genel Başkanı Kadem Özbay, sosyal medya hesabından yaşanan duruma büyük tepki gösterdi. Özbay, “Neyin öğrenilmesini istemediniz? Kimlere torpil yaptığınızı, kimlerin hayatını kararttığınızı gizlemek mi istiyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını yayınlayıp yarım saat sonra kaldırması, bir şeylerin gizlenmesinden başka bir anlam taşımamaktadır. Neyin öğrenilmesini istemediniz? Kimlere torpil yaptığınızı, kimlerin hayatını kararttığınızı gizlemek mi?

foto6.jpg

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Yurtta sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek

Yurt genelinde mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru düşecek ve bugünden itibaren yurt genelinde …

Bir yanıt yazın