Ünlü eski model Deniz Akkaya, kızının saldırısına uğradı!

Eski model Deniz Akkaya, kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia etti. Eski eşini “bir ruh hastası” diye anan Akkaya, kızı için verdiği velayet savaşının bir ömür sürdüğünü ifade etti.
Bir dönemin en popüler mankenlerinden biri olan Deniz Akkaya, kızıyla yaşadığı problemlerle gündem oldu.

“Yanlış bir baba seçimi”

“Son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp, hayatının kabusa döndüğünü” söyleyen Deniz Akkaya, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

16 yaşında

Akkaya, 16 yaşındaki kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirmesi üzerine yurt dışı planları yaptığını ve fazlasını bulduğunu, bu yüzden de telefonuna el koyduğunu dile getirdi.

“Beni 1.5 saat balkona kilitledi”

Ardından kızının fiziken kendisine saldırdığını söyleyen Akkaya, “Beni 1.5 saat balkona kilitledi. Komşularım ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım.” açıklamasında bulundu.

“Ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim”

Sözlerine, “Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim.

 

“Nerede hata yaptık biliyor musunuz?”

Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin”Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın!!!”

Paylaşımı tepki yağınca ünlü model “Bazı geri zekalılar benim hayatımı yaşamazken boş yapıyor!!! Beni saatlerce balkona kilitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastına geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın!!!” cevabını yazdı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kızı koruma altına aldı

Edinilen bilgiye göre, Akkaya’nın kızı hakkında sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başladığı öğrenildi.

Olayla ilgili yeni bir video daha yayınlayan eski manken, kızını kendi rızasıyla gönderdiğini söyledi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

SGK’ya borçların yüzde 67’si CHP’li belediyelere ait!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK’ya en çok borcu olan 5 belediyeyi açıkladı. …

Bir yanıt yazın