Şampiyonluk ayrılık getirdi! Fener’e veda, Cimbom’a merhaba!

Siyasette olduğu gibi, sporda da umduğunu bulamayan taraftar, saf değiştirmeye başlıyor. Bunun en büyük kanıtı olarak, Fenerbahçeli taraftar giydiği formasıyla “Her zaman, her yerde en büyük Cimbom” deyip eski takımına böyle veda etti.

Galatasaray’ın 24. Kez şampiyon olması, rakip takımların taraftar kaybetmesine yol açıyor. Bunun en büyük kanıtı Adana’da Fenerbahçeli bir taraftar Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına katılıp artık Galatasaraylıyım diyerek Fenerbahçe’yi bıraktığını attığı naralarla kutladı.

Şampiyonluk kutlamasına katılan Fenerbahçeli taraftar, kulübün başkanlık kavgasından şampiyonluğu göremediğini öne sürerek Fenerbahçe formasıyla, “Her zaman, her yerde en büyük Cimbom” deyip eski takımına böyle veda etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Gurbetçilerimizin Türkiye’ye akın akın girişleri sürüyor

Yıllık izinlerini memleketlerinde geçirmek için yola çıkan gurbetçilerin yurda gelişleri kaldığı yerden devam ediyor. Son …

Bir yanıt yazın