Bu nasıl bayram Komünistler kaldırım taşları söküp, polisler yaralandı

1 Mayıs nedeniyle Saraçhane Meydanı’nda toplanan sendika ve meslek örgütü üyesi gruplar ile polis arasında yaşanan arbedede gruplar, kaldırım taşlarını sökerek polise attı. Çok sayıda polis yaralanırken, olay yerine ambulanslar çağrıldı.
Her 1 Mayıs günü olduğu gibi bu sene yine bazı gruplar Taksim Meydanı’nda gitmek istedi.

Kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı’nda 1 Mayıs’ı kutlamak isteyen konfederasyon, sendikalar, işçi grupları ve siyasi parti temsilcileri Saraçhane’de toplandı.

Yürüyüş noktaları kapatıldı

Alana girmek isteyen vatandaşlar, üst aramasından geçirildi. Valiliğin kararıyla yasaklanan Taksim Meydanı’na yürüyüş noktaları ise bariyerler ve TOMA araçlarıyla kapatıldı.

Kaldırım taşlarını söken grup, polislere attı

Bozdoğan Kemeri’nde güvenlik önlemi alan ve yolu bariyerlerle kapatan polis ekipleriyle sendika ve meslek örgütleri arasında gerginlik yaşandı.

Polis ekipleri, ellerindeki bayraklarla slogan atarak Taksim Meydanı’na yürümek isteyen gruba müdahale etti. Polis ekipleriyle grup üyeleri arasında arbede yaşandı.

Gruplar, kaldırım taşlarını sökerek polise attı. Çok sayıda polis yaralanırken olay yerine ambulanslar çağrıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Ayhan Bora Kaplan bağlantılı 3 rütbeli polis açığa alındı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada adı geçen ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan …

Bir yanıt yazın