Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik tepkilerini sürdürüyor. Seçime sayılı günler kala, Megakent’te asılan pankartlar durumu özetledi.
Muhalefette, İstanbul başta olmak üzere büyük bir tedirginlik hakim. Cumhur İttifakı’nın çıkardığı iddialı adaylar, seçmen tarafından yoğun ilgi görüyor.  Mevcut başkanların beklediği desteği görmemesinin bir diğer nedeni ise geride kalan 5 yıllık süreçteki hizmet yetersizliği.

Alevi seçmenler İmamoğlu’na destek vermiyor

Bu kapsamda CHP, özellikle İstanbul için Ekrem İmamoğlu’na desteğin artması adına çalışmalar yürütse de parti cephesinde fikir ayrılığı yaşanıyor. Başta eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Alevi seçmenler, İmamoğlu’na oy vermeyeceklerini belirtiyor.

“Oy yok”

Seçime sayılı günler kala Megakent’in birçok ilçesine asılan pankartlar da bu durumu özetledi. Pankartlarda ise şu ifadeler yer aldı: “Seni sırtından hançerleyenlere OY YOK’ Kılıçdaroğlu Gönüllüleri”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın