Ayetlere “Hadis” diyen Özgür Hoca ile “seçim arası” Ramazan sohbeti

İzmir’de katıldığı programda konuşma yapan CHP Lideri Özgür Özel, Nisa Suresi’nin 58. ayetini, Hz. Peygamber’in ayeti diyerek okudu.
Aday kriziyle başlayan süreç, parti içinde yaşanan anlaşmazlıklara, ittifak arayışına kadar sürdü. En sonunda umduğunu DEM Parti’de bulan muhalefet, bir sonraki adıma geçti.

Zikirmatik, seccade ve Ramazan takvimi dağıtıldı

Böylelikle CHP’nin yeni stratejisi muhafazakar kesimi etkilemek oldu. Bu süreçte İBB yönetimi seccade dağıtarak vatandaşlardan oy toplamayı amaçladı. Bununla da yetinmeyen CHP, zikirmatik ve Ramazan ayına özel takvim dağıtımına başladı.

Ayeti hadis zannetti

Son olarak parti lideri Özgür Özel de hazırladığı konuşmalarında yine muhafazakar kesimi etkilemeyi amaçlayan cümleler kurmak istese de, öyle olmadı…

Dün İzmir Bayraklı’da vatandaşlarla bir araya gelen Özel burada yaptığı konuşmada, Kur’an-ı Kerim suresi için ‘suret’ ifadelerini kullandı. Özgür Özel, Kur’an ayetini Hz. Muhammed’in hadisi zannetti.

Viral oldu

Özel, Nisa Suresi’nin 58. ayetini, “Hz. Peygamber’in güzel ahlakla ilgili ayeti” ifadesiyle okudu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın