Zafer Partililer birbirine girdi, Ümit Özdağ ayırdı!

Zafer Partisi’nin Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde düzenlenen aday tanıtım programında ortalık savaş alanına döndü. İl Başkanı’nın konuştuğu sırada partililer birbirlerine tekme tokat saldırdı..

Türkiye, sayılı günler sonra sandık başına giderek yerel yöneticileri seçecek. Bu kapsamda adaylar vaatlerini ve projelerini seçmenlere anlatmayı sürdürüyor.  Ancak tansiyon zaman zaman yükseliyor. Özellikle CHP’de gördüğümüz bu durum, bu kez Zafer Partisi’nde yaşandı..

Partililer birbirine girdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Başiskele ilçesinde bulunan otelde partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Programda İl Başkanı Ender Oğuz’un konuştuğu esnada partililer arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Ümit Özdağ partililere bağırdı

Çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, Genel Başkan Özdağ, yaşanan duruma çok sinirlendi. Kavga eden partililere bağıran Özdağ, şunları söyledi:

“Hepiniz susun, oturun yerinize, konuşacağım dinleyeceksiniz”

Hepiniz susun, oturun yerinize. Bir daha böyle bir şey istemiyorum. Herkes yerine geçsin. Bir daha partimde böyle bir şey istemiyorum. Afganlar mı geldi buraya? Suriyeliler mi girdi içeri? Herkes içeriye. Konuşacağım, dinleyeceksiniz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın