Şeytanın oğlu Siyonist Haham David Stav’dan skandal Türkiye çağrısı!

Siyonist Ortodoks Tzohar Hahamlık Örgütü Başkanı Haham David Stav “İsrail’deki ve dünyadaki tüm Yahudilere Türk ürünlerini satın almalarını tamamen kesmeleri çağrısı yapıyorum” dedi.

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik katliamı 108 gündür aralıksız devam ediyor.  7 Ekim’den bu yana en az 10 bin 800’ü çocuk, 7 bin 250’si kadın olmak üzere 25 bin 295 Filistinli şehit oldu , 63 bin kişi yaralandı. 

Tüm dünyada katliama destek veren şirketlere boykot devam ederken işgalci İsrail’den Türk ürünlerine karşı bir operasyon başlatıldı. 

Siyonist Ortodoks Tzohar Hahamlık Örgütü Başkanı Haham David Stav, genellikle kurutulmuş meyvelerin ve İsrail topraklarına özgü yedi tür meyvenin tüketilmesiyle kutlanan Tu Bişvat bayramı öncesinde, insanların Türkiye’den ithal edilen meyveleri satın almaktan tamamen kaçınmaları ve yalnızca İsrail’de yetiştirilen ürünleri satın almak için her türlü çabayı göstermeleri gerektiğini söyledi.

DÜNYADAKİ TÜM YAHUDİLERE ÇAĞRI

Stav Pazar günü yaptığı açıklamada savaş zamanında ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas’ın ölümcül kampanyasının açık bir destekçisi olduğunu ifade ederek “İsrail’deki ve dünyadaki tüm Yahudilere Türk ürünlerini satın almaktan tamamen kaçınmaları çağrısında bulunuyorum” dedi.

“DÜŞMANLARIMIZI DESTEKLEMEYİN”

Tu Bişvat bayramının yerel ürünlerle kutlanması gerektiğini söyleyen Stav “Düşmanlarımızı desteklemekten kaçınmak için mümkün olan her şeyi yapmalıyız. İsrail toprakları ve halkıyla dayanışmamızı göstermek için kritik bir fırsat.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın