25 terör hedefi tek tek vurularak imha edildi!

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Suriye ve Irak’ın kuzeyine yapılan hava harekatında 25 terör hedefinin vurularak imha edildiği duyuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) yurt içi ve yurt dışındaki terör unsurlarına karşı yürüttüğü mücadele soluksuz devam ediyor.

Terörle mücadelenin yoğun olarak sürdüğü Irak’ın kuzeyinden dün acı haber geldi.

9 kahraman askerimizin şehit düştüğü bölgede Mehmetçik, teröristlere karadan ve havadan yaptığı operasyonlarla göz açtırmıyor.

Hedefler tek tek vuruluyor..

Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgedeki terörist hedeflere yönelik yeni bir hava harekatı gerçekleştirdi.

25 terör hedefi daha vurularak imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak ve Suriye’nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatları ile ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamada Suriye ve Irak’ın kuzeyine yapılan hava harekatında 25 terör hedefinin vurularak imha edildiği duyuruldu.

“Mücadele son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sürecek”

Asil milletinin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetlerinin geçmişte olduğu gibi bugün de ülkenin ve milletin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye “son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar” azim ve kararlılıkla devam edeceği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere de yer verildi:

Bu harekatlar sırasında masum insanların, dost unsurların, tarihi ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbir alınmıştır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın