Gazze’deki şanlı direniş, İsrail’e büyük zayiat verdiriyor!

İsrail’in, Hamas’ın başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu sonrası Filistin’de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürüyor. Hamas’a bağlı Kassam Tugayları, Gazze’nin iki farklı noktasında çok sayıda İsrail askeri aracını imha etti.

İsrail’in, Hamas’ın başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu sonrası Filistin’de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürüyor. Hamas’a bağlı Kassam Tugayları, Gazze’nin iki farklı noktasında çok sayıda İsrail askeri aracını imha etti.
İşte İsrail-Filistin savaşından dakika dakika son gelişmeler;

ÇOK SAYIDA İSRAİL ASKERİ ARACI İMHA EDİLDİ

Hamas’a bağlı Ebu Ubeyde liderliğindeki İzzedin El Kassam Tugayları, Gazze’de iki farklı noktada çok sayıda İsrail askeri aracı imha ettiğini duyurdu.

Kassam Tugayları, Gazze’nin Hacer El Dik ekseninde yer alan bir binada saklanan İsrail güçlerine yapılan operasyonda da çok sayıda İsrail askerinin öldürüldüğünü de açıkladı.

21:12 Gazze’deki yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, El Kassam Tugayları ile şiddetli çatışmalar sonucunda İsrail tankları Gazze’nin bazı bölgelerinde ve kuzeyinde geri çekiliyor.

GAZZE’DE BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR: VEFAT SAYISI 13 BİNE YÜKSELDİ

20:16 Gazze’deki hükümet, İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının yaklaşık 700 kişi artarak toplam sayının, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 13 bine yükseldiğini açıkladı

20:12 Gazze’deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun bombardımanlarında hayatını kaybeden basın mensuplarının ailelerine, yakınlarına ve tüm meslektaşlarına başsağlığı dilendi.

İsrail ordusunun Gazze’ye saldırılarında 60 basın mensubunun yaşamını yitirdiği ifade edilen açıklamada, 4’ü kadın 60 gazetecinin ismine yer verildi.

Açıklamada, ölen medya mensuplarının bazılarının İsrail ordusunun füzeleriyle doğrudan hedef alındığı, bazılarının da hava saldırılarında evlerinin yıkılması sonucu aileleriyle can verdiği aktarıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın