Küçükçekmece’de doğalgaz patlaması: 1 ölü 5 yaralı

Küçükçekmece’deki bir binanın giriş katında yaşanan patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirildi. İstanbul Valiliği, 1 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Bugün Ankara’da doğalgaz patlaması meydana geldi. Kentteki iş yerinde yaşanan patlama sonrası çevrede maddi zarar oluştu.

Küçükçekmece’de patlama

Saatler sonra bir patlama olayı da İstanbul’da yaşandı. Küçükçekmece ilçesinde yaşanan olayın doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirildi.

Ekipler sevk edildi

Bir binanın giriş katında yaşanan patlamaya ilişkin olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Daireden zaman zaman alevlerin yükseldiği de görüldü.

1 ölü 5 yaralı

İstanbul Valiliği’nden konuya ilişkin açıklama geldi. Valilik, olayda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2’si ağır 5 vatandaşın da yaralandığını belirtti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın