Cumhuriyetimizin 100. yılı aşkına yarın ilkokul, ortaokul ve liseler bir günlük tatil edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutlamamız sebebiyle 30 Ekim’de okulların bir gün tatil edildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımında, “Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.” dedi.

Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutlamamız sebebiyle  oluşan yoğunluktan dolayı okulların bir gün süreyle tatil edilmesi hem veliler hem de öğrenciler arasında sevinçle karşılandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın