En şiddetli saldırı sonrası sessiszlik! Gazze’de İsrail saldırılarını durduran gelişme!

İsrail’in saldırılarının aralıksız devam ettiği Gazze’de sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Saldırıların en yoğun olduğu gecenin sabahında oluşan sis işgalci İsrail hava kuvvetlerini durdururken Gazze’de sessizlik hakim oldu.

İsrail, saldırıların 22’nci gününde Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına devam ediyor. İsrail ordusu, gece boyu Gazze’nin pek çok noktasını havadan ve karadan vurmaya devam etti.

SABAH ETKİLİ OLAN SİS BOMBARDIMANI DURDURDU

İsrail’in saldırılarının aralıksız devam ettiği Gazze’de sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Bu nedenle İsrail hava saldırılarını durdurmak zorunda kaldı. Ancak bölgeden çatışma seslerinin zaman zaman yükseldiği öğrenildi.

İSRAİL YİNE EVLERİ HEDEF ALDI

Filistin haber ajansı WAFA’ya göre, İsrail güçleri, Gazze’nin kuzeyini topçu ateşiyle vurdu. İsrail uçakları ise Eş-Şati ve Nuseyrat mülteci kampları ile Beyt Lahiya, Beyt Hanun ve Gazze’nin doğusundaki başka bölgelerdeki evleri havadan hedef aldı.

GAZZE’NİN DÜNYAYLA İLETİŞİMİ KOPTU

İsrail’in yoğun saldırıları nedeniyle bölgedeki sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerinin tamamen kesilmesi ve elektriğin de olmaması nedeniyle sivil savunma ekipleri ile ambulansların saldırıların olduğu bölgelere ulaşım sağlayamadığı, ölü ve yaralılarla ilgili de bilgi alınamadığı ifade edildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın