Türkiye’de satılan hangi markalar İsrail malı?

Türkiye’de vatandaşlar, Filistin’e yönelik saldırıların ardından marketlerde satılan İsrail markalı ürünleri boykot etmeye karar verdi. İşte kalem kalem İsrail ürünler…
Gazze Şeridi, son dönemde uluslararası bir trajedinin merkezinde bulunuyor. İşgalci İsrail ordusu, bir hastaneyi hedef alarak yüzlerce masum sivilin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Bu olaylar dünya genelinde büyük bir endişe ve öfke yarattı. Uluslararası toplum, bu şiddet eylemini kınadı ve adalet arayışı içinde harekete geçti.

Birçok ülke ve sivil toplum örgütü, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına karşı tepkilerini göstermek amacıyla çeşitli eylemler gerçekleştiriyor.

Bu tepkilere bir yanıt olarak, dünya genelindeki bazı vatandaşlar, İsrail markalı ürünleri boykot etmeye karar verdiler.

İşte İsrail malı olan ürünlerin listesi!

Gıda ürünleri

Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald’s, Burger King, Knorr, Calve

Temizlik ürünleri

Air Wick, Ajax, Aldays, Alo Ariel Axe Calgon, Cif, Clear, Clit Bang, Colgate Dettol, Dove Elidor, Head & Shoulders, Ipana, Jhonsons Baby, Loreal (Şampuan), Lux, Max Factor, Nıvea Omo, Oral-B, Palmolive, Pantene, Prima, Rejoıce, Protex, Rejoice, Rexona, Rinso, Sensodyne, Viecnetta Vileda, Vanish, Vaseline, Veet

Giyim ürünleri

Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Polo, Ralph Lauren, Parizyen, Hugo Boss, Calvin Klein, Levi’s, Timberland, Giorgio Armani

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın