Bebecan duymasın! Kılıçdaroğlu, DEVA’dan istifa etmesi beklenen başkanlarla görüştü

Kurultaya hazırlanan Kemal Kılıçdaroğlu’nun DEVA Partisi’nin İstanbul’un 10 ilçesindeki kurucu başkanları ile görüştüğü, başkanların ise bugün istifa edeceği ortaya çıktı.
Türkiye, mayıs seçimlerinden sonra yoğun bir siyasi gündeme girdi.

Muhalefetin aldığı ağır yenilgi hemen tüm partilerde krize yol açtı.

CHP, bu yenilgi ile birlikte başlayan krizin gölgesinde kurultaya gidiyor. Seçime CHP listelerinden giren partilerde ise istifa furyası devam ediyor.

Bu partilerden biri de Ali Babacan’ın DEVA Partisi…

DEVA’da istifa furyası: İstanbul ilçe başkanları istifa ediyor

Seçime önce kendi adayları ile gireceklerini açıklayan DEVA’da, CHP listelerinden seçime girme kararı büyük kriz yaratmış ve seçimden önce istifalar başlamıştı.

İstifa süreci bugün de sürüyor. Bu kapsamda partinin İstanbul İlçe yönetimlerinden bugün 500 kişinin istifa etmesi bekleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüler

Bu istifa haberlerinin ardından sürpriz bir görüşme ortaya çıktı.

İstifası beklenen Sultangazi, Küçükçekmece, Bağcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Silivri, Esenyurt, Zeytinburnu, Sancaktepe, Bahçelievler kurucu ilçe başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP’ye katılım süreci konuşuldu

Gizli yapılan görüşmede ise istifa eden DEVA’lıların CHP’ye katılım süreci görüşüldü.

Bu kapsamda Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kurultay ve yerel seçimler öncesinde DEVA’lılara ilçe belediye başkanlığı ve bazı makam teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Gerçekleştirilen gizili görüşmeye ilişkin ise görüntüler ortaya çıktı. kılıçdaroğlu’nun kalabalık bir grupla görüşmeden ayrıldığı anlar fotoğraflandı.,

DEVA’dan tepki: Yakışmadı Kemal Bey

Kamuoyunda dikkat çeken bu gelişmeye DEVA Partisi’nden sert tepki geldi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’na sitem etti.

CHP listelerinden milletvekili seçilen Şahin, “Yazık… Yakışmadı Kemal Bey!” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın