“Uluslararası Gazze Barış Zirvesi” için Başkan Erdoğan, Mısır’a mı gidiyor!

Mısır’da 21 Ekim’de düzenlenecek “Uluslararası Gazze Barış Zirvesi”ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı iddia edildi. Türkiye’den, Erdoğan’ın zirveye katılıp katılmayacağına dair bir açıklama yapılmadı.
Mısır basının en önemli gazetelerinden Al-Masry Al-Youm’a göre, 21 Ekim Cumartesi günü Mısır’da “Uluslararası Gazze Barış Zirvesi” düzenlenecek. İddiaya göre; zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Türkiye’den ise, Erdoğan’ın zirveye katılıp katılmayacağına dair bir açıklama yapılmadı.

Erdoğan’ın yanı sıra zirveye Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri, Katar, Yunanistan, Filistin, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Kuveyt, Suudi Arabistan, Irak, İtalya ve Güney Kıbrıs liderleri katılacak.

Barış zirvesi kararı, yapılması planlanan “ABD-Mısır-Filistin-Ürdün” dörtlü zirvesinin iptal edilmesinin ardından geldi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın