Katil İsrail yine içinde hastalar olan hastaneyi bombaladı: 1000 sivil öldürüldü

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki El-Mamedani Hastanesine saldırısında en az 500 kişi hayatını kaybetti. Al Jazeera TV, en az1000 kişinin de öldüğünü iddia ediliyor.

İsrail’in Hamas’ın saldırılarını bahane ederek Gazze’ye yönelik başlattığı operasyonda sivil kayıplar giderek artıyor. İsrail yine hastane vurdu: En az 500 can kaybı var. Ancak Al Jazeera TV, en bin kişinin öldüğünü, bu rakamların daha da artacağını iddia ediyor.

İsrail ordusunun El-Mamedani Hastanesi’ne düzenlediği saldırıda yüzlerce can kaybı olduğu belirtildi. Gazze’deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü, El-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalaması sonucu ölü sayısının 500’e yükseldiğini açıklarken, Al Jazeera TV de bu rakamın daha da artacağını iddia ediyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın